Photo Gallery, Αθλητισμός

Έτοιμος για την τρίτη …μάχη ο Ρήγας

Τα μπαράζ ανόδου μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στη Δ’ Εθνική συνεχίζονται αύριο Κυριακή με τον Ρήγα Φεραίο να αντιμετωπίζει τον Δωτιέα Αγιάς (5 μ.μ.) στο στάδιο του Βελεστίνου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Με τη βοήθεια του κόσμου τους οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ, που οδηγούν στην μεγαλύτερη κατηγορία.


Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η μέχρι τώρα παρουσία του Ρήγα Φεραίου στα μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική κρίνεται ικανοποιητική. Οι Βελεστινιώτες υπερασπίστηκαν την έδρα τους κόντρα στην Α.Ε. Λεονταρίου, ενώ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θεωρείται το φαβορί για την πρώτη θέση, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, χάνοντας στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου και να ανέβουν κατηγορία.

Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν από τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Δωτιέα Αγιάς, αφού σε περίπτωση νίκης ο Ρήγας θα κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου του. Παράλληλα θα θέσει «νοκ άουτ» τον αντίπαλό του μια και θα του ξεφύγει πέντε βαθμούς.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, μια και άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς. Το επίπεδο και των τεσσάρων ομάδων είναι υψηλό και γι’ αυτό στον Ρήγα είναι προετοιμασμένοι ψυχολογικά για μία ποδοσφαιρική …μάχη.

Ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης δήλωσε σχετικά στη «Θ»: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να απονείμω τα εύσημα στους παίκτες μου για την αγωνιστική τους παρουσία την Τετάρτη στην Κατερίνη. Μπορεί να ηττηθήκαμε από τον Αχιλλέα, αλλά δείξαμε ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Ουσιαστικά το ματς το χάσαμε από την εμπειρία των αντιπάλων μας που σε μία και μοναδική στιγμή μας …κοίμισαν και πέτυχαν το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον πλήρη έλεγχο και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Μιχολίτση και Ρηγίνο, ενώ δεν μας δόθηκε και καθαρό πέναλτι σε χέρι του Ευθυμιάδη.

Πάντως, η καλή μας εμφάνιση με κάνει να αισιοδοξώ για τη συνέχεια. Πλέον έχουμε αποκτήσει προσωπικότητα ως ομάδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όσο για το ματς με τον Δωτιέα, σαφώς και περιμένουμε να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εξάλλου, μετέχουμε σε ένα μίνι πρωτάθλημα όπου μετέχουν μόνο πρωταθλήτριες ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει υψηλό επίπεδο. Όμως αν δείξουμε το ίδιο πάθος, όπως στο πρώτο παιχνίδι με το Λεοντάρι και είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, τότε οι πιθανότητες να κερδίσουμε θα είναι σαφώς αυξημένες».

Με τέσσερις απουσίες οι «κυανόλευκοι»

Τέσσερις απουσίες θα έχει ο Ρήγας στην αυριανή αναμέτρηση. Συγκεκριμένα «νοκ άουτ» έχουν τεθεί οι στρατευμένοι Γάρος και Χατζηαθανασίου και οι τραυματίες Βογιατζής και Πάσχος.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι εξής 19 παίκτες: Σφυρής, Τσουμπέκος, Βουραζέρης, Γούτσιος, Κλώθος, Κουντούρης, Μιχολίτσης, Σ. Μπακάλης, Μπίκας, Ποτόμι, Ρέβης, Ρηγίνος, Σπαθής, Τριχόπουλος, Τσιαντής, Χατζής, Γουτούλης, Μπλέτσας, Ν. Ντόντος.

Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Ιωσήφ Σφακιανάκης της ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Ταρανά και Δημήτριο Αθανασόπουλο της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Βασίλειος Σταμούλης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα

Το αυριανό πρόγραμμα στον 6ο όμιλο για την άνοδο στη Δ’ Εθνική είναι το εξής:

Στάδιο Βελεστίνου, 17.00, Ρήγας-Δωτιέας

Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, 17.00, Αχιλλέας-Α.Ε. Λεονταρίου

Η βαθμολογία

1. Αχιλλέας Ν. 1-0 4

2. Ρήγας Φεραίος 2-1 3

3. Α.Ε. Λεονταρίου 1-2 3

4. Δωτιέας Αγιάς  0-1 1

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το