Αθλητισμός

Έτοιμοι Μόνχε και Μπρέσκα

Θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Β. στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Πανιώνιο προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Η αναμέτρηση, με την οποία ανοίγει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη στις 5.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν την πέμπτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια στις τελευταίες επιτυχίες. Ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπρέσκα και Μόνχε, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όχι όμως και στον Ουμπίντες που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο πέρασαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να έχουν ρεπό την πρώτη μέρα του 2011. Ο Σάκης Τσιώλης τους περίμενε στο γήπεδο, παρότι υπέφερε από ίωση και αφού έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών για μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, ακολουθώντας διάφορες ασκήσεις τακτικής. Το ίδιο έγινε και χθες Κυριακή, όπου οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η τεχνική ηγεσία είδε με ικανοποίηση τον Χαβιέ Ουμπίντες να βγάζει ένα μέρος από την προπόνηση, ωστόσο, ο Αργεντινός μέσος δεν θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι πιθανό, πάντως, να προλάβει το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τους Μάριο Μπρέσκα και Βιθέντε Μόνχε, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, έλαβαν μέρος κανονικά στην προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Σλοβάκος επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα στον δικέφαλο.

Η τεχνική ηγεσία περιμένει από τους παίκτες να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι απέναντι σε μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς και η οποία θα έρθει στο Βόλο για να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη, φτάνοντας τους 23 βαθμούς και αφήνοντας οκτώ βαθμούς πίσω τον Πανιώνιο στη βαθμολογία. Μάλιστα, από τη στιγμή που οι ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από τον Ολυμπιακό στο βαθμολογικό πίνακα δίνουν δύσκολα παιχνίδια, παρουσιάζεται η ευκαιρία στο βολιώτικο συγκρότημα να ξεφύγει από τις ομάδες που είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχετικά με την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, ο Σάκης Τσιώλης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μετά και τη σημερινή προπόνηση. Πάντως, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, με τον τραυματία Ουμπίντες να μένει εκτός ενδεκάδας και τον Ηλία Σολάκη να ξεκινά, όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να αγωνιστούν με σύστημα 4-4-2.

Ο Πανιώνιος

Η διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησε τον Πανιώνιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Τάκης Λεμονής. Κι αυτό γιατί δόθηκε η δυνατότητα στους Νεοσμυρνιώτες να δουλέψουν και να διορθώσουν τις αδυναμίες τους, έτσι ώστε να παρουσιαστούν δυνατοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έχοντας μόλις μία εκτός έδρας επί της Λάρισας με 1-0. Επίσης έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες, ενώ έχει και τέσσερις ήττες.

* Η διοίκηση του ΣΦΟΒ συλλυπείται το μέλος του Συνδέσμου, Δημήτρη Πέγιο, για τον θάνατο του πατέρα του Γρηγόρη.

Συνεχίζεται η

προπώληση

των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στις 17:15, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής Σούπερ Λιγκ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

* 10€ (πέταλο) στις θύρες 1-12 (είσοδος από την 1η Πεζογέφυρα)
* 20€ στις θύρες 14,17 (κερκίδες 206,207) και 26, 29 (κερκίδα 211,212), (είσοδος από 2η Πεζογέφυρα),
* 30€ στις θύρες 13 (κερκίδα 106) και 27, 28, 30 (κερκίδα 111,112) (είσοδος από 2η Πεζογέφυρα),
* 50€ στις θύρες 16 (κερκίδα 108), (είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
* Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες και παιδιά κάτω των 14 ετών.
* Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Το εισιτήριο για τους φιλάθλους του Πανιωνίου κοστίζει 20€ και θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ η είσοδός τους θα πραγματοποιηθεί από την 3η Πεζογέφυρα.

Τα σημεία  προπώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:
* Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507,

Και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20720.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53749.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ: 24210 30249.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32110.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βούλγαρη, Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), Βόλος, τηλ: 24210 33514.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ: 24210 41717.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Πρέντζας, Περικλέους Γεωργιάδου 7, Αγριά Βόλου, τηλ: 24280 92953.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Θεοχάρης, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, Βόλος, τηλ: 24210 41951.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Βλαχούτσου, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, Βόλος, τηλ: 24210 50430.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΟΒ, Vatos Locos.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 15:00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το