Photo Gallery, Αθλητισμός

Έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα στη Νίκη σύμφωνα με τον Ανδρέα Πάτση

Ούτε χθες πάρθηκε απόφαση για την τύχη του αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2, κάτι που λογικά θα γίνει σήμερα, ενώ το όλο θέμα αναμένεται να έχει λήξει μέχρι την επόμενη Τετάρτη, αφού αναμένεται να ακολουθήσει και έφεση. Πάντως, στη Νίκη είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, όπως δήλωσε στον Blue Star Fm ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο νέος ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» εταιρίας προέβη σε αρκετές αποκαλύψεις στην εκπομπή του σταθμού «Magazino». Αρχικά μίλησε για την υπόθεση του Εθνικού Γαζώρου, αλλά και για την έφεση που έκανε ο Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας που ζητά να πάρει στα «χαρτιά» το ματς με τη Νίκη:

«Περιμένουμε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League-Football League 2 για το παιχνίδι του Εθνικού Γαζώρου με τον Τύρναβο, αλλά η υπόθεση δεν θα λήξει άμεσα, αφού θα ακολουθήσει και έφεση. Αυτή από ότι έμαθα θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη μαζί με την έφεση που έκανε η Καλαμαριά για το παιχνίδι της με τη Σκύδρα, αλλά και αυτή του Μ. Αλεξάνδρου για τον μεταξύ μας αγώνα. Ο πρόεδρος της Football League-Football League 2 κ. Καλογιάννης με διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση διότι πρέπει να αρχίσουν τα πλέι οφ.

Όσον αφορά την δική μας υπόθεση, ο Μ. Αλέξανδρος θέλει να πάρει στα «χαρτιά» τον αγώνα, υποστηρίζοντας ότι κακώς ορίστηκε διότι εκκρεμούν προσφυγές εις βάρος μας. Προφανώς οι άνθρωποί του ζαλίστηκαν από την επτάρα που τους ρίξαμε ή τους παρέσυρε ο δικηγόρος τους. Αν υπήρχε πρόβλημα το παιχνίδι εξ αρχής δεν θα οριζόταν. Οπότε δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Εθνικού Γαζώρου, όπου ως Νίκη δηλώσαμε παράσταση υπέρ του Τυρνάβου, διότι έχουμε έννομο συμφέρον. Δεν ξέρω αν και τι ποινή θα επιβληθεί. Πάντως, εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα». Σε ερώτηση που του έγινε για το αν επηρεάσει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League-Football League 2 η απόφαση του πολιτικού δικαστηρίου για τους συλληφθέντες, ο κ. Πάτσης τόνισε: «Ίσως παίξει κάποιο ρόλο, αλλά οι αθλητικές πειθαρχικές επιτροπές δεν δεσμεύονται από αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων».

Στη συνέχεια ο κ. Πάτσης τόνισε πως είναι σχεδόν έτοιμος ο φάκελος που θα κατατεθεί στην Ε.Ε.Α. και ότι σε λίγες ημέρες θα προκηρυχθεί γενική συνέλευση των μετόχων. επίσης αναφέρθηκε στο θέμα των παλαιών προσφυγών που «καίει» τη Νίκη:

«Οι προσφυγές είναι μία πονεμένη ιστορία. Κανείς δεν ξέρει πόσες είναι. Υπολογίζονται στις 33-34, ενώ σήμερα «σ.σ. χθες» έσκασε άλλη μία. Κάποιοι βλέπουν έναν άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με μία ομάδα και επιχειρούν να τον κατασπαράξουν.

Μάλιστα, έχω ενοχληθεί από τη συμπεριφορά δύο πρώην παικτών. Ο ένας είναι ο Σωτρίνης, που μας πίεσε αφόρητα και τον εξοφλήσαμε, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε να έχει στα χέρια του και άλλη συναλλαγματική και ο άλλος ο Φλάμος. Ο τελευταίος φαινόταν ότι έχει εξοφληθεί με το ποσό των 10.000 ευρώ, αλλά έκανε αίτηση ενεργοποίησης ποινής και αν δεν βρίσκαμε την εξοφλητική απόδειξη θα έπρεπε να του δώσουμε άλλα 10.000 ευρώ. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, αφού κάποιοι λειτουργούν σαν …αρπακτικά».

Για την κατάσταση που προϋπήρχε στην ΠΑΕ ο νέος ισχυρός της άνδρας τόνισε: «Ο καθένας έκανε ότι γούσταρε. Η ΠΑΕ πλήρωνε επιταγές τρίτων, ενώ οι επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ πήγαιναν στις τσέπες μετόχου και υπάρχουν και άλλα πολλά. Αυτά θα τα πω όλα στη γενική συνέλευση και θα ζητήσω ευθύνες. Δεν θα καλύψω κανέναν».

Όσον αφορά τον προγραμματισμό εν όψει της νέας χρονιάς ο κ. Πάτσης είπε: «Ο προγραμματισμός ήδη έχει αρχίσει. Γίνεται αξιολόγηση του ρόστερ, ενώ σε συνεργασία με τον προπονητή κοιτάμε και την αγορά για μεταγραφές. Επίσης θα φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε και τις Ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίες θέλουμε να περάσουν σ τον έλεγχο της ΠΑΕ».

Για το αν η Νίκη θα χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό στάδιο απάντησε ως εξής: «Δεν ήταν ότι πιο ευτυχές γεγονός η συνάντησή μου με τους ανθρώπους των Τουριστικών Ακινήτων, διότι η Νίκη χρωστά και θεωρείται αναξιόπιστη. Όμως, θα πληρώσουμε. Ζητούμε παραχώρηση χρήσης και ελπίζω στη δεύτερη συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες να βρούμε λύση».

Τέλος, ο κ. Πάτσης απάντησε και σε ερωτήσεις των ακροατών, ενώ αποκάλυψε ότι στο νέο Δ.Σ. ο ίδιος θα είναι πρόεδρος και ο συνεργάτης του κ. Τσιτσιμπής αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Καλοκαιρινό καμπ διοργανώνει

η Ερασιτεχνική

Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ για αγόρια και κορίτσια από 7 έως 17 ετών στα αθλήματα του στίβου, της κολύμβησης και του βόλεϊ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ατομικής τεχνικής και τακτική, ομιλίες προπονητών-αθλητών, διάφορα αθλητικά τεστ, αερόμπικ, περίπατος στο βουνό, παιδαγωγικά παιχνίδια, ενώ θα χρησιμοποιηθούν το Πανθεσσαλικό στάδιο για τον στίβο και το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την κολύμβηση. Το καλοκαιρινό καμπ θα διαρκέσει τρία πενθήμερα και συγκεκριμένα από 25-29 Ιουνίου, 2-6 Ιουλίου και 9-13 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24210-60320. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το