Αθλητισμός

Έρχεται φορ για τον Ολυμπιακό

Σ24 Φ1 ΤΡΙΣΤ

Δεν είχαμε κάποια εξέλιξη χθες όσον αφορά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ισπανός επιθετικός «Μανού» Μπούστο και ο μέσος από τη Ζιμπάμπουε Τρέβορ Μουτέρο εξακολουθούν να προπονούνται με την ομάδα, αλλά δεν έχουν κληθεί να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας. Παράλληλα, μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έλθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» αλλοδαπός επιθετικός. Στο θέμα που προέκυψε με το ΕΑΚ η ΠΑΕ «απαντά» με την έναρξη εργασιών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η απόκτηση του Ισπανού επιθετικού «Μανού» Μπούστο έχει εξελιχθεί σε σήριαλ. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήλθε στην Ελλάδα και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις. Αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και ότι ο παίκτης απορρίφθηκε, ενώ στο διαδίκτυο γράφτηκε ακόμη και ότι επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα και ο Μπούστο προπονείται με την ομάδα από προχθές το απόγευμα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Ισπανό κυκλοφόρησαν νέες φήμες και νέα δημοσιεύματα ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Όμως χθες το απόγευμα η ΠΑΕ τις διέψευσε. Από επίσημα χείλη τονίστηκε ότι αν υπογράψει ο Μπούστο ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης, αυτό θα ανακοινωθεί άμεσα στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Είναι προφανές ότι ο Γιώργος Βαζάκας θέλει πρώτα να περάσει από το… μικροσκόπιο τον Μπούστο πριν ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Τρέβορ Μουτέρο. Ο ποδοσφαιριστής από τη Ζιμπάμπουε δείχνει καλά στοιχεία και το μόνο που προβληματίζει τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι στη θέση πίσω από τον επιθετικό έχουν πολλές λύσεις.

Από κει και πέρα στον Ολυμπιακό έχουν συλλέξει εξαιρετικά στοιχεία για έναν ακόμη αλλοδαπό ποδοσφαιριστή που τους έχει προταθεί. Μάλιστα γίνονται ενέργειες για να έλθει στο Βόλο μέχρι τη Δευτέρα, ώστε να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινά εκείνη την ημέρα στην Πορταριά. Επίσης, ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» λογίζεται και ο Γιάννης Γκέσιος, αλλά η απόκτησή του θα ανακοινωθεί όταν μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα.

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας ο κ. Βαζάκας είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Πολύ καλά στοιχεία δείχνουν και οι «πιτσιρικάδες» της ομάδας. Οι Κεσίδης, Ντινόπουλος, Ζέρης, Κόμνος, Κολημήτρας, Μπόρας μπορεί να μην υπολογίζονται άμεσα για την ενδεκάδα, αλλά δεν αποκλείεται να πάρουν κάποιες ευκαιρίες από τον προπονητή τους εφόσον συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και δείξουν αγωνιστική πρόοδο.

Στο μεταξύ, για το θέμα που προέκυψε με το ΕΑΚ η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση. Ωστόσο, θεωρεί ότι όλα θα ξεπεραστούν και «απαντά» με έργα.

Μάλιστα χθες ήλθε στο ΕΑΚ το μηχάνημα για το χλοοτάπητα και σήμερα αναμένεται αυτό για τη σπορά. Επίσης, άμεσα θα γίνουν οι βαφές και θα ανακαινιστούν τα αποδυτήρια και οι αίθουσες Τύπου και VIP.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το