Τοπικά

Έπνιξε δύο νεογέννητα γατάκια σε κουβά

Γυναίκα από τη Νέα Ιωνία έπνιξε μπροστά στα μάτια παιδιών, δύο νεογέννητα γατάκια και ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Κόσμος και Φύση» κατέθεσε μήνυση εναντίον της ζητώντας την ποινική της δίωξη. Η αποτρόπαια πράξη της γυναίκας αποκαλύφθηκε όταν την κατήγγειλε στο Φιλοζωικό Σύλλογο γειτόνισσά της, που ήταν μάρτυρας της αποτρόπαιης πράξης της.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα έπνιξε τα γατάκια μέσα σε κουβά με νερό, την ώρα που δύο μικρά κορίτσια – κόρες της γειτόνισσάς της που κατέθεσε και την καταγγελία – την παρακαλούσαν να τα αφήσει να ζήσουν για να τα φροντίσουν.

Η φιλοζωική οργάνωση κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας.

Η γραμματέας του Συλλόγου κ. Φλωρίκα Τσιρογιάννη που κατέθεσε τη μήνυση, έκανε λόγο για έγκλημα και τόνισε πως όλα έγιναν γνωστά γιατί η καταγγέλλουσα άκουσε τα παιδιά της, 13 και 15 ετών αντίστοιχα να εκλιπαρούν τη γειτόνισσά της, να μην πνίξει τα ζώα, αλλά να τους τα δώσει, για να τα φροντίσουν. Η ίδια προσπάθησε να παρέμβει αλλά εισέπραξε μόνο απειλές από τη γυναίκα που ήταν – όπως αναφέρεται – αποφασισμένη να εξοντώσει τα ζώα Τα  δύο σπίτια γειτνιάζουν και τα παιδιά θέλησαν να φροντίσουν τα ζώα, αλλά έκπληκτα είδαν τη  γυναίκα να τα αρπάζει και να τα βουτά μέσα σε έναν κουβά νερό. Μάρτυρες του συμβάντος εκτός από τα δύο κορίτσια ήταν η γιαγιά τους και η μητέρα τους.

Με εντολή του διευθυντή του Α.Τ. Νέας Ιωνίας σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το