Photo Gallery, Αθλητισμός

Έμεινε από μέσους

Ο Ολυμπιακός εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ

 

 

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν τα κατάφερε, αλλά ο Λιούμπομιρ Φέισα πήρε θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σέρβος μέσος κέρδισε τη μάχη με το χρόνο σε αντίθεση με τον Αργεντινό επιτελικό χαφ, που θα μείνει στην Αθήνα μαζί με τους επίσης τραυματίες Ζαν Μακούν, Πάμπλο Ορμπάιθ και Τάσο Παπάζογλου, αλλά και τους Μόνχε και Ζαραδούκα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Δασκαλάκης και Χαβίτο.

Εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα φαίνεται πως έχουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Μοδέστο, Χολέμπας, Φουστέρ, Τζιμπούρ και Μιραλάς, ενώ θέση διεκδικούν οι Γέστε, Aμπντούν και Μανιάτης.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κοστάνσο, Ποτουρίδης, Φέισα και Πάντελιτς.

Στην προπόνηση ο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες, καταρχήν για το ντέρμπι:

«Δεν θα κλαίμε που φέραμε ισοπαλία, δεν είναι καταστροφή, αλλά μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι. Αυτό ήταν το λογικό με βάση την εικόνα του ματς. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν γίνεται να χάνουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε στο παιχνίδι. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν χάσαμε το παιχνίδι. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, κάτι που είναι λογικό να συμβαίνει κάποιες φορές, όταν βρίσκεσαι ξαφνικά πίσω στο σκορ με 1-0, σε τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει πάντα να έχουμε τέτοια αντίδραση όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσουμε»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με την Μαρσέιγ: «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στη Μαρσέιγ. Ξέρω ότι είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς είναι κρίσιμο και πολύ σημαντικό και πρέπει όλοι να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο ντέρμπι».

 

Τζιμπούρ: Έπρεπε

να είχαμε κερδίσει

τον ΠΑΟ

Έντονα ενοχλημένος για το γεγονός ότι το γκολ που πέτυχε στο 48′ του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη, παρουσιάστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο 27χρονος διεθνής Αλγερινός φορ των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στη εφημερίδα της πατρίδας του «Le Buteur» δήλωσε θυμωμένος για τον λόγο ότι το γκολ που σημείωσε, δεν χάρισε στην ομάδα του τη νίκη:

«Είμαι θυμωμένος γιατί έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Ειλικρινά είμαι λυπημένος με την ισοπαλία που παραχωρήσαμε στο γήπεδό μας. Εύχομαι στη συνέχεια τα γκολ μου να δίνουν νίκες στην ομάδα, γιατί χωρίς τη νίκη το ότι σκοράρω εγώ δεν με ικανοποιεί. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και για αυτό φυσικά είμαι απογοητευμένος» , ήταν το πρώτο σχόλιο του Τζιμπούρ, για να προσθέσει:

«Δεν είμαι… γεμάτος με την ισοπαλία που πήραμε. Είμαι θυμωμένος όχι με κάποιον συγκεκριμένα, αλλά για το αποτέλεσμα. Ακολουθήσαμε μια τακτική να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε και είναι πολύ κακό που η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το