Αθλητισμός

Έλειψε το γκολ από Ρήγα και ΓΣΑ

Σ23 Φ1 ΤΡΙΣΤ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για Ρήγα Φεραίο και Γ.Σ. Αλμυρού που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αερινού. Το ματς ήταν θεαματικό με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ οι προπονητές Λάκης Μπακάλης  και ο Βαγγέλης Βουρούκος έμειναν ικανοποιημένοι από τα διάθεση των παικτών τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Από πλευράς Ρήγα χρησιμοποιήθηκαν 26 ποδοσφαιριστές και μεταξύ αυτών ο Σπύρος Αναστασίου που προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Στο πρώτο μέρος οι Βελεστινιώτες αγωνίστηκαν με σύστημα 4-4-2, όπου τερματοφύλακας ήταν ο Τσουμπέκος, πλάγιοι μπακ οι Γουτούλης (δεξιά), Ποτόμι (αριστερά) και σέντερ μπακ οι Κόκκας και Γούτσος. Ο Αλεξίου με τον Μπλέτσα ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ, ο Γάρος κινούταν από τα δεξιά και ο Μιχολίτσης από τα αριστερά, ενώ το δίδυμο στην επίθεση αποτελούσαν οι Κουβελάς και Πάσχος.

Στην επανάληψη ο Ρήγας άλλαξε τη διάταξη σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κεφαλάς -που από το 30’ είχε αντικαταστήσει τον Τσουμπέκο- και μετά το 60’ ο Κουρίτας. Στα άκρα της άμυνας οι Ρέβης (δεξιά), Αναστασίου (αριστερά), ενώ οι δύο στόπερ ήταν οι Χατζηαθανασίου και Βουραζέρης. Καθήκοντα αμυντικού χαφ είχε ο Χατζής, με τους Μπίκα και Μπακάλη -που είχαν περάσει στο ματς στο ημίωρο- να παίζουν μπροστά του, ενώ στα τελευταία 30 λεπτά έδωσαν τις θέσεις τους στους Ζατσάι και Ρηγίνο. Τέλος, στη γραμμή κρούσης χρησιμοποιήθηκαν οι Τσουκάλης (κορυφή), Παπαθανασίου (δεξιά) και Τριχόπουλος (αριστερά). Για λίγα λεπτά αγωνίστηκε και ο Γκοντόλος αντί του Τσουκάλη.

Όσο για τον ΓΣΑ παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3. Γκολκίπερ ήταν ο Χαλάτσης, δεξιός οπισθοφύλακας ο Μπούρχας και αριστερός ο Στ. Τσιάτσιος, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Κουτσούμπας και Ελευθερίου. Στη μεσαία γραμμή τοποθετήθηκαν οι Βούλγαρης, Μπούσης, Παναγιώτου και στην επιθετική οι Τσίπι, Γ. Αραπίτσας και Γκάμπας. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές με την τεχνική ηγεσία να δίνει χρόνο συμμετοχής σε άλλους εννέα ποδοσφαιριστές.

Στο α’ μέρος ο Ρήγας Φεραίος είχε την κατοχή της μπάλας για μεγαλύτερο διάστημα. Όμως οι παίκτες του Γυμναστικού είχαν φροντίσει να είναι κλειστοί οι διάδρομοι προς την εστία τους. Οι ίδιοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Στο διάστημα αυτό λίγες ήταν οι αξιόλογες φάσεις για τις δύο ομάδες.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία για τον Ρήγα καταγράφηκε στο 21ο λεπτό όταν ο Κουβελάς ξεπέρασε και την αντίσταση του Χαλάτση και πάσαρε στον Μιχολίτση για να σιγουρέψει το γκολ. Όμως ο τελευταίος ανακόπηκε από τον Ελευθερίου που παραχώρησε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του ο Κουβελάς έγινε και πάλι κάτοχος της μπάκας και επιχείρησε το σουτ για να αναγκάσει τον τερματοφύλακα του ΓΣΑ να αποκρούσει με θεαματικό τρόπο. Από την πλευρά τους οι Αλμυριώτες είχαν δύο καλές στιγμές με τον Παναγιώτου στο 15’ και στο 32’.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε με τον Ρήγα να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος στο 51’ και στο 78’ με τον Τσουκάλη (στην πρώτη περίπτωση σούταρε άουτ και στη δεύτερη η κεφαλιά του βρήκε το πάνω μερος του δοκαριού), στο 85’ με το άστοχο σουτ του Χατζή και στο 86’ με το ανάποδο ψαλίδι του Γκοντόλου που απέκρουσε δύσκολα ο Χαλάτσης.

Όμως και ο ΓΣΑ είχε τις δικές του ευκαιρίες. Οι καλύτερες ήταν το απ’ ευθείας φάουλ του Αλ. Αραπίτσα στο 58’ που εξουδετέρωσε ο Κεφαλάς, το άστοχο σουτ του Μπούσι στο 66’ και η προσπάθεια του Στ. Τσιάτσιου στο 80’ όπου η μπάλα «έγλειψε» το δοκάρι.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (30’ Κεφαλάς, 60’ Κουρίτας), Γουτούλης (46’ Ρέβης), Ποτόμι (46’ Αναστασίου), Γούτσος (46’ Χατζηαθανασίου), Κόκκας (46’ Βουραζέρης), Μπλέτσας (30’ Μπίκας, 60’ Ρηγίνος), Αλεξίου (30’ Σ. Μπακάλης, 60’ Ζατσάι), Γάρος (46’ Παπαθανασίου), Μιχολίτσης (46’ Τριχόπουλος), Κουβελάς (46’ Χατζής), Πάσχος (46’ Τσουκάλης, 81’ Γκοντόλος).

Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης (87’ Τσιώτρας), Μπούρχας, Ελευθερίου, Κουτσούμπας (46’ Παπανίκος), Στ. Τσιάτσιος (82’ Μπίνας), Π. Βούλγαρης (80’ Ν. Βούλγαρης), Μπούσης (70’ Λούζι), Παναγιώτου (46’ Κουρτέλης), Τσίπι (46’ Χατζέλας), Γκάμπας (75’ Φάτσης), Γ. Αραπίτσας (39’ Αλ. Αραπίτσας).

 

Απογευματινό 

το Ρήγας-ΑΕΚ

Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ρήγα Φεραίου και τις ΑΕΚ. Ο αγώνας θα γίνει με το φως της ημέρας μια και συμφωνήθηκε να αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Και αυτό προκειμένου να διευκολυνθεί η ΑΕΚ για την μετέπειτα επιστροφή της προς το Πήλιο, καθώς και οι εκδρομείς φίλαθλοί της που θα ταξιδέψουν στο Βελεστίνο από τους κοντινούς νομούς.

Διατέθηκαν 300

εισιτήρια διαρκείας

Περίπου 300 εισιτήρια διαρκείας έχει διαθέσει μέχρι τώρα ο Ρήγας Φεραίος όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του συλλόγου. Εξάλλου, το χαμηλό τους κόστος (50 ευρώ) αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους φιλάθλους που έχουν ανταποκριθεί θετικά. Όπως φαίνεται, κάθε αγώνας του Ρήγα στο στάδιο του Βελεστίνου θα αποτελεί και μία γιορτή για το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της διοίκησης έγινε με αφορμή την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο στάδιο του Βελεστίνου. Το κείμενο έχει ως εξής: «Τοποθετήθηκαν οι πρώτες 15 ολοκαίνουργιες ταμπέλες από τις εταιρίες που είχαν την προνοητικότητα να κλείσουν διαφημιστικό χώρο στο στάδιο Βελεστίνου και να εκμεταλλευτούν την αυξημένη προσέλευση φίλαθλου κόσμου, τόσο στα φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης με ΑΕΚ στις 18 Αυγούστου, όσο και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος από τις 22 Σεπτεμβρίου και μετά.

Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος αποτελεί αυτή την στιγμή τον πιο σίγουρο και συνάμα οικονομικό τρόπο προβολής μια επιχείρησης αφού συνδυάζει τα πιο συμφέροντα  οικονομικά πακέτα με την αυξημένη προσέλευση κόσμου. Επίσης στο στάδιο Βελεστίνο ο θεατής είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο, έχει άμεσα εντός του οπτικού του πεδίου όλον τον περιβάλλοντα χώρο και η κάθε ταμπέλα γίνεται εύκολα αντιληπτή και ορατή αφού, το μήνυμα που θέλει να περάσει μια εταιρεία, είναι πολύ κοντά στο φίλαθλο κοινό.

Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος έχει ήδη διαθέσει 300 εισιτήρια διαρκείας και αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για της εταιρείες που επιθυμούν να διαφημιστούν στην ευρύτερη περιοχή της Κάρλας. Υπάρχει η δυνατότητα για απλή κρεμαστή ταμπέλα κατά μήκος του γηπέδου, αλλά και για ταμπέλα εδάφους  για ακόμα καλύτερη και εντονότερη προβολή στο ύψος των εστιών και των κόρνερ.

Στις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες ταμπέλες που έχουν παραγγελθεί, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για όποια τυχόν απορία ή διευκρίνηση με τους: Μαυροκέφαλο Ιωάννη 6979-7734198 (αντιπρόεδρος), Πάτα Σπύρο 6947-943280 (γενικός αρχηγός), Περδίκη Βαγγέλη 6988-895377 (υπεύθυνο μάρκετινγκ)».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το