Photo Gallery, Τοπικά

Έκτακτη σήμερα συνεδρίαση Δ.Σ. Βόλου για προσλήψεις και παζάρι

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Βόλου, που εκπονείται με ευθύνη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων θα απασχολήσει το Δ.Σ. το Σεπτέμβριο

 

Με τρία θέματα συζήτησης συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα Τρίτη, στις 2.30 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2012, ο προγραμματισμός συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2012 και η λήψη απόφασης για την απευθείας μίσθωση των χώρων της εμποροπανήγυρης 2012.

Απολογισμός 2011

Δύο σημαντικά θέματα πρόκειται να απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου αμέσως μετά το τέλος της θερινής περιόδου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής που ήδη προετοιμάζει τις σχετικές συνεδριάσεις.

Το πρώτο θέμα αφορά στον απολογισμό πεπραγμένων 2011 και το δεύτερο στο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Βόλου, που εκπονείται με ευθύνη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.

Ο απολογισμός θα γίνει σε ειδική  συνεδρίαση, στην οποία θα κληθούν να παραστούν και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις του Δημοτικού Κώδικα. Κατά τη συνεδρίαση, θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, επίσης, θα συζητηθεί το Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Βόλου, το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής ανάπτυξης και βελτίωσης της διοικητικής ικανότητας του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Με το Επιχειρησιακό Σχέδιο καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι, οι προτεραιότητες της τοπικής ανάπτυξης, καθώς και η οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, με παράλληλη εξειδίκευση των δράσεων της τριετίας για την επίτευξη των στόχων αυτών.

Σημειώνεται ότι το Επιχειρησιακό Σχέδιο θα τεθεί για συζήτηση και γνωμοδότηση και στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το