Αθλητισμός

Έκρυθμη η κατάσταση

Μετά την απώλεια του στόχου της ανόδου στη Νίκη

 

 

Έκρυθμη η κατάσταση που επικρατεί στη Νίκη. Μπορεί να πέρασε ένα 24ωρο από την ήττα στον Τύρναβο και τη «θερμή» υποδοχή που επιφυλάχθηκε στην αποστολή από αγανακτισμένους οπαδούς, αλλά κανείς δεν έχει ηρεμήσει. Οι φίλαθλοι εξακολουθούν να τα έχουν με τους ποδοσφαιριστές, ο Στράτος Γιδόπουλος δεν έχει πάρει θέση, ενώ και οι παίκτες είναι έντονα προβληματισμένοι για το μέλλον τους.

 

 

 

Η οργή στις τάξεις των οπαδών της Νίκης δεν έχει κοπάσει ακόμη. Ο αγώνας με τον Τύρναβο και η ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδια σήμανε και το τέλος στις ελπίδες της βολιώτικης ομάδας για συμμετοχή στα πλέι οφ. Άρα τίθεται και εκτός του βασικού στόχου που ήταν άνοδος στη Football League.

Ο κόσμος δεν άντεξε να δει μια ακόμη χρονιά τον ιστορικό σύλλογο στα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής. Μια μεγάλη ευκαιρία πήγε χαμένη. Ιδίως φέτος όπου στον βόρειο όμιλο της Football League 2 δεν υπήρχαν τα ηχηρά ονόματα, οι «κυανόλευκοι» …κατάφεραν να μείνουν εκτός νυμφώνος τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι φίλαθλοι εξακολουθούν να «βράζουν» με τους ποδοσφαιριστές. Τους θεωρούν υπαίτιους για την απώλεια της ανόδου καταλογίζοντάς τους ότι σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο ήταν «λίγοι» εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την επιτυχία σε βάρος του ουραγού Μακεδονικού στη Νεάπολη, το βολιώτικο συγκρότημα στα υπόλοιπα ματς δεν πήρε ούτε έναν …βαθμό.

Βέβαια και οι παίκτες από την πλευρά τους έχουν το δίκιο τους. Ασφαλώς δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στον αγωνιστικό τομέα, αλλά από την αρχή της περιόδου αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων. Από τη μια μεριά δεν έχουν γήπεδο για να προπονηθούν, ενώ από την άλλη εδώ και αρκετό καιρό παραμένουν απλήρωτοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταία φορά που πληρώθηκαν ήταν έναντι του Ιανουαρίου, αλλά αν βάλουμε το σύνολο του ποσού που οφείλεται, τότε φτάνουν περίπου τους 3,5 μήνες χωρίς χρήματα.

Επίσης …άφαντος παραμένει ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη δεν έχει πάρει θέση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αν και σίγουρα είναι πολύ στεναχωρημένος.

Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να ξεκουραστούν αφού δεν έχουν άμεσα αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ αρκετοί είναι τιμωρημένοι με κάρτες. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Μ. Δευτέρα, ενώ από τη Μ. Τετάρτη και μετά θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους εν όψει Πάσχα.

 

Ανακοίνωση των

Blue Angels

Από τους Blue Angels λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Φτάσαμε αισίως στις τελευταίες αγωνιστικές σε όλα τα αθλήματα. Μέχρι

τώρα παραμείναμε πιστοί και ακολουθήσαμε την ομάδα μας παντού, από

Ζάκυνθο μέχρι Σέρρες και από Άμφισσα μέχρι Γιάννενα. Οι τελικές

αποφάσεις-κινήσεις μας από εδώ και πέρα θα παρθούν μετά την γενική

συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Θα υπάρξει ανακοίνωση για

την ημερομηνία διεξαγωγής της.

Θέλουμε επίσης να καλέσουμε όλο τον

φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου αλλά και όλα τα μέλη μας, να βρίσκονται

το Σάββατο από νωρίς στο κλειστό για να το γεμίσουμε ακόμα μια φορά

και να σπρώξουμε την ομαδάρα μας στη νίκη για την άνοδο. Ακολούθως το

ίδιο θα κάνουμε και τη Μ. Τετάρτη στο κλειστό στις 15:00 με τα

κορίτσια του βόλεϊ. Όλοι εκεί…».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το