Photo Gallery, Τοπικά

Έκρυβαν πάνω από ένα κιλό κάνναβης στον κινητήρα ΙΧ

Στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο χώρο του κινητήρα και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.055 γραμμαρίων

 

Σε ειδικό σημείο στη μηχανή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, είχαν κρύψει δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 32 ετών, ποσότητα χασίς, αλλά κίνησαν τις υποψίες αστυνομικών που τους σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο και τελικά τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας εντόπισαν χθες τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Βόλου-Βελεστίνου, κοντά στο Βελεστίνο, όχημα να κινείται ύποπτα και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο χώρο του κινητήρα και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.055 γραμμαρίων. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες προόριζαν την ανευρεθείσα ποσότητα κάνναβης για περαιτέρω διάθεση.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία -3- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ που είχαν οι συλληφθέντες στην κατοχή τους, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν με κλεμμένο όχημα

Βόλτα με κλεμμένο αμάξι έκαναν δύο Βολιώτες, που έχουν απασχολήσει ξανά τις Διωκτικές Αρχές για κλοπές και συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι, στην Αγριά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.).

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 36 ετών, για κλοπή Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, που ανήκει σε 21χρονο κάτοικο Ν. Ιωνίας.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στις Αστυνομικές Αρχές, οι δράστες εντοπίστηκαν να κατέχουν το κλεμμένο αυτοκίνητο, κοντά στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά και συνελήφθησαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο συλληφθέντες έγιναν αντιληπτοί στην περιοχή να κινούνται ύποπτα και εστάλησαν άμεσα δυνάμεις της ΔΙΑΣ για τη σύλληψή τους με τη λήψη προστατευτικών μέτρων καθώς δεν γνώριζαν τι θα αντιμετώπιζαν.

Το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, είχε κλαπεί κατά το χρονικό διάστημα από 11-11-2012 έως 12-11-2012 από την πιλοτή της οικίας του 21χρονου, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το