Αθλητισμός

Έκλεισε Ολίσε ο Ολυμπιακός Β.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται. Μετά την απόκτηση των Σολάκη, Μπρέσκα, Ογκουνσότο, Πετκάκη, Κωστούλα, η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση (αναμενόμενη) και του Κώστα Καπετάνου, ενώ προχώρησε και στη σύναψη συνεργασίας με τον Νιγηριανό Εγκούτου Ολίσε, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και απομένει να ανακοινωθεί η απόκτησή του και επίσημα από τη βολιώτικη ΠΑΕ. Από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στο Βόλο.

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Ο Ολίσε είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας μια και αγωνίζεται στη χώρα μας από το 2008. Γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας στις 18/11/1980, ενώ επαγγελματίας έγινε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Νανσί, με την οποία έπαιξε σε 46 παιχνίδια από το 1998 έως το 2003. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λουάν (1999-00) με οκτώ συμμετοχές και πέντε γκολ και τη Μπουβέ (2001-02) έχοντας 34 συμμετοχές. Τη διετία 2003-05 ήταν παίκτης της Γκρενόμπολ και σε 51 παιχνίδια σημείωσε δύο τέρματα, ενώ επόμενος σταθμός του ήταν η Λα Λουβιέρ (2005-06), όπου είχε 31 συμμετοχές και ένα γκολ.

Το 2006 είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Αγγλία, αφού έπαιξε μόλις σε δύο ματς της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, ενώ τον επόμενο χρόνο έπαιξε σε 40 παιχνίδια της Μονπελιέ σκοράροντας μία φορά. Από κει και πέρα αγωνίστηκε σε 35 αγώνες του Πανθρακικού από το 2008 έως το 2010 και σε 46 του Εργοτέλη πετυχαίνοντας και ένα γκολ από το 2010 έως το 2012. Φέτος, ξεκίνησε τη σεζόν στην Παναχαϊκή (11 συμμετοχές και ένα γκολ), αλλά μετά από επιθυμία του το συμβόλαιο με τους Πατρινούς λύθηκε.

Καπετάνος: Θα χτίσουμε

ξανά την ομάδα

που ονειρευόμαστε

Ο Κώστας Καπετάνος είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο έμπειρος μέσος, ως γνωστόν, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καπετάνου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω και εγώ με την παρουσία μου να βάλω ένα λιθαράκι, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ και να αποκατασταθεί – εν μέρει – η αδικία που υπέστη το καλοκαίρι του 2011. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί (φίλαθλοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές) μπορούμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε και την ομάδα που θαύμασε όλη η Ελλάδα».

Επαφές με Χατζηπαντελίδη

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη είναι γνωστό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», με στόχο να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Χατζηπαντελίδης βρίσκεται στην Κύπρο για να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νέα Σαλαμίνα, προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός καλύπτει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα και με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, πέρυσι έπαιξε σε 30 παιχνίδια, σημειώνοντας 8 γκολ), ενώ και φέτος αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια, πριν λύσει τη συνεργασία του με τη Νέα Σαλαμίνα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στη Νίκη Βόλου την περίοδο 2007-08, έχοντας 27 συμμετοχές και 13 γκολ, στην Καβάλα, στον Θρασύβουλο και στη Δόξα Δράμας. Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει, αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει ή όχι στην απόκτηση του Χατζηπαντελίδη.

Παρελθόν ο Ογιαρμπίντε

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο Λουίς Ογιαρμπίντε. Ο Ουρουγουανός μέσος ήρθε τον περασμένο Αύγουστο στον Ολυμπιακό και έδειξε στην αρχή πως μπορούσε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους». Στην πορεία, ωστόσο, δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών και η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον Ογιαρμπίντε κοινή συναινέσει, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Luis Oyarbide και του εύχεται καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία».

Μόνο νίκη με Απόλλωνα

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό. Η προετοιμασία άρχισε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με τον Σάββα Παντελίδη να γνωρίζει από κοντά όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους και μίλησε.

Οι περισσότεροι βασικοί παίκτες της ομάδας δεν καταπονήθηκαν μεσοβδόμαδα, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Τρίπολη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα. Αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστούν «φρέσκιοι» κόντρα στον Απόλλωνα, με τον Σάββα Παντελίδη, πάντως, να αντιμετωπίζει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το