Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

Έκαιγαν καλώδια σε μάντρα

Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ πέντε άτομα στο Βόλο

 

Eπτά κάδους έκαψαν άγνωστοι στην περιοχή του Π. Λιμεναρχείου

 

 

Η έντονη δυσοσμία από καιγόμενα λάστιχα οδήγησε προχθές το βράδυ τους αστυνομικούς στην ανακάλυψη αυτοσχέδιου χυτηρίου και στη σύλληψη πέντε ατόμων, που έκαιγαν καλώδια, προκειμένου να πουλήσουν το χαλκό, που είναι πανάκριβος. Εξάλλου προχθές το βράδυ η ατμόσφαιρα των δυτικών συνοικιών του Βόλου επιβαρύνθηκε και από το κάψιμο κάδων απορριμμάτων από άγνωστους στην περιοχή του Παλαιού Λιμεναρχείου.

 

Από την Αστυνομία συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Βόλο, από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 42 και 28 ετών αντίστοιχα και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 39 και 56 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του νόμου «Περί Προστασίας Περιβάλλοντος». Ειδικότερα, οι συλληφθέντες σε μάντρα ιδιοκτησίας του 38χρονου ημεδαπού, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο χυτήριο (καμίνι), προέβαιναν σε τήξη σιδηρομεταλλευμάτων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Εξάλλου προχθές το βράδυ σημειώθηκαν και άλλες πυρκαγιές, αυτή τη φορά σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Παλαιού Λιμεναρχείου. Γύρω στις 10.30’ άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους επί της οδού Αλμυρού, με αποτέλεσμα να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αμέσως μετά ξέσπασαν πυρκαγιές και σε άλλους παρακείμενους κάδους απορριμμάτων, κάνοντας την ατμόσφαιρα στην περιοχή αποπνικτική, λόγω και της άπνοιας που επικρατούσε.

Συνολικά οι άγνωστοι έκαψαν επτά κάδους απορριμμάτων. Διερχόμενοι πολίτες απομάκρυναν τους φλεγόμενους κάδους από σταθμευμένα οχήματα, που κινδύνευσαν.

 

Φωτιά σε διαμέρισμα

 

Διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας του Βόλου κινδύνευσε να καεί χθες το απόγευμα, λόγω φωτιάς που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στην τηλεόραση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην πολυκατοικία επί της οδού Γαμβέτα 115 και ευτυχώς προκλήθηκαν μόνον μικρές υλικές ζημιές. Επί τόπου έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες.

 

Δύο νεκροί στο δρόμο

Τρικάλων – Λάρισας

 

Προχθές και ώρα 07:00 το πρωί, στο 29ο χιλ. Λάρισας – Τρικάλων, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό αμφοτέρων των οδηγών και τον ελαφρύ τραυματισμό δύο 57χρονων συνεπιβατών του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου. Κατά το χρόνο του ατυχήματος επικρατούσε ομίχλη.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

Εξάλλου τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στο 363χλμ παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

 

 

 

 

Αιφνίδιος θάνατος

26χρονου

 

Προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα, βρέθηκε νεκρός 26χρονος ημεδαπός πεσμένος σε σκάλα οικοδομής μεταξύ 4ου και 5ου ορόφου, από ένοικο αυτής.

Σε έλεγχο που έγινε στα προσωπικά του αντικείμενα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Διακόσια ενενήντα εννέα δισκία (299) διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων,

– ένα τσιγαριλίκι με μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους 0,6 γραμμαρίων, καθώς και σύνεργα χρήσης, ήτοι:

– δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες,

– ένα μεταλλικό κουτάκι,

– ένα μπουκάλι με χυμό λεμονιού.

Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και των αιτιών του θανάτου του 26χρονου ημεδαπού ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Εξάλλου προχθές το βράδυ συνελήφθη στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 22χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 3,6 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ανδρουλάκης – Δούκας στον β’ γύρο για εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Ένα θρίλερ μέχρι το τέλος ήταν αυτό που ζήσαμε για την δεύτερη θέση ανάμεσα στον…

7 Οκτωβρίου 2024

Νίκος Ρίζος: 100 χρόνια από τη γέννηση του γίγαντα της κωμωδίας

Πηγαίο ταλέντο, ο Νίκος Ρίζος ήταν αυτοδίδακτος και για την ακρίβεια αποτέλεσε, ειδικά τη χρυσή…

6 Οκτωβρίου 2024

Δημόσιο: Η ακτινογραφία των 20.000 προσλήψεων το 2025

Την κατανομή των 19.181 προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο για το 2025 ανά υπουργείο και φορέα που…

6 Οκτωβρίου 2024

Φρίκη στη Μασσαλία: Μαχαίρωσαν 50 φορές ένα 15χρονο και μετά τον έκαψαν

Άγρια δολοφονήθηκε ένας 15χρονος στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία, με τους δράστες να τον μαχαιρώνουν…

6 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Άνετο προβάδισμα για το Νίκο Ανδρουλάκη – Η ροή αποτελεσμάτων

Σαφές προβάδισμα στο Νίκο Ανδρουλάκη δίνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα με ενσωματωμένο το 82,11% των εκλογικών τμημάτων στο…

6 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο: Μεγάλη καθυστέρηση σε πτήση γιατί επιβάτης μπήκε… κατά λάθος στο αεροπλάνο

Μια πτήση καθυστέρησε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ αφού ένας άνδρας επιβιβάστηκε «λανθασμένα» στο αεροπλάνο, ανακοίνωσε…

6 Οκτωβρίου 2024