Photo Gallery, Τοπικά

Έβαλε τέλος στη ζωή του 42χρονος στο Βόλο

Ο 42χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μετά την απώλεια της εργασίας του, κατάσταση η οποία επιδεινωνόταν όσο έπεφταν στο κενό οι προσπάθειες να βρει δουλειά

 

Βασανιστικό θάνατο βρήκε χθες το πρωί στο δώμα ταράτσας που νοίκιαζε, στην οδό Αναλήψεως με Κουντουριώτου, 42χρονος άνεργος, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό.

Το 42χρονο που, αν και άνεργος μετά τη λήξη της ολιγόμηνης σύμβασής του από το Δήμο Βόλου, δεν ήθελε πλέον να μένει με τον πατέρα του στη Ν. Ιωνία και μίσθωσε το μικρό διαμέρισμα στη συνοικία Οξυγόνο, βρήκε νεκρό χθες στις 11 περίπου το πρωί, η αδελφή του.

Η ίδια, στη διάρκεια της μετάβασής της από τη Ν. Αγχίαλο στο Βόλο, μιλούσε από το κινητό τηλέφωνο με τον αδελφό της, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, καθώς είχε αντιληφθεί πως ήταν ταραγμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάπου στις Αλυκές η επικοινωνία διεκόπη και όσο κι αν προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά με τον αδελφό της, δεν τα κατάφερε, αυξάνοντας κατακόρυφα την αγωνία της.

Όταν έφτασε στο Βόλο, κατευθύνθηκε κατ’ ευθείαν στο διαμέρισμα που νοίκιαζε ο αδελφός της, αλλά δεν πρόλαβε να παρέμβει σωτήρια, καθώς ο 42χρονος βρισκόταν κρεμασμένος από την κάσα της πόρτας στο μπάνιο.

Από στοιχεία που βρέθηκαν στο σημείο της αυτοκτονίας, οι αστυνομικοί εικάζουν πως ο 42χρονος, προσπάθησε αρχικά να κάνει θηλιά το ηλεκτρικό καλώδιο που αφαίρεσε από το ψυγείο του και να κρεμαστεί στο κούφωμα του μπάνιου, περνώντας το καλώδιο πάνω από το πλαίσιο της πόρτας. Αν και σχημάτισε θηλιά, δυσκολευόταν να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς το καλώδιο είχε αρκετό μήκος και δεν μπορούσε να κρατήσει το σώμα του στο κενό. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν βρέθηκε νεκρός, ήταν γονατιστός και κατά συνέπεια ο θάνατος δεν απήλθε από πνιγμό κατά την αιώρηση του σώματος, αλλά ο ίδιος πίεζε το σώμα του προς το πάτωμα, ώστε να επιτύχει ασφυξία και τελικά το θάνατο.

Από τα σημάδια του καλωδίου και τη στάση στην οποία βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 42χρονος, εκτιμάται ότι βασανίστηκε μέχρι να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς προσπάθησε αρκετά για να πνιγεί.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μετά την απώλεια της εργασίας του, κατάσταση η οποία επιδεινωνόταν όσο έπεφταν στο κενό οι προσπάθειες να βρει δουλειά.

 

Πνίγηκε ηλικιωμένος στη Μπούφα

Το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα, ηλικίας 81ενός ετών, ξέβρασε χθες το μεσημέρι η θάλασσα στην περιοχή της Μπούφας.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο, που ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ, ο ηλικιωμένος ήταν κάτοικος της περιοχής και είχε φύγει από το πρωί από το σπίτι του, με αποτέλεσμα οι οικείοι του ν’ ανησυχήσουν και ν’ αρχίσουν να τον ψάχνουν. Η σωρός του 81χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Κηδεύτηκε χθες η Σοφία Λουφοπούλου-Φούσκη

Στην τελευταία κατοικία της συνόδευσαν χθες τα μέλη της οικογένειάς της, συγγενείς και φίλοι τη Σοφία Λουφοπούλου-Φούσκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, μετά από θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Βαρύ το πένθος στην οικογένεια του πρώην Δημάρχου Ν. Ιωνίας Στεφ. Φούσκη, που αποχαιρέτισαν για πάντα σύζυγο, μητέρα και μια δυναμική επαγγελματία στο φαρμακευτικό χώρο του Βόλου.

Πλήθος φίλων της οικογένειας αλλά και συνάδελφοί της φαρμακοποιοί, απηύθυναν τα ειλικρινά συλλυπητήριά τους στους οικείους της, τονίζοντας πως θα διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το