Photo Gallery, Αθλητισμός

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β. στα πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ

 

 

 

 

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ άρχισε. Την ερχόμενη Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Κυπελλούχο Ελλάδος ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με οδηγό την ιστορική νίκη που είχαν σημειώσει τον περασμένο Ιανουάριο επί της «Ένωσης» στο ίδιο γήπεδο με το εντυπωσιακό 4-0. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να αποσπάσουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ΑΕΚ, η οποία μπορεί να κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου, έδειξε όμως αδυναμίες τις οποίες είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι».

Πιθανότατα σήμερα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα ορίσει τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων των πλέι οφ, όπως προέκυψαν από την κλήρωση. Θυμίζουμε, πως για την πρώτη αγωνιστική του «μίνι» πρωταθλήματος τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 19.30 και στις 21.45, λόγω του τελικού της Ευρωλίγκα, ο οποίος θα αρχίσει την Κυριακή στις 17.00 στη Βαρκελώνη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης παρακολούθησε από την τηλεόραση τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν «τρόμαξε» από την ΑΕΚ και αισιοδοξεί πως η ομάδα του μπορεί να σταθεί «όρθια» στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η «μάχη» της μεσαίας γραμμής θα κρίνει πολλά, όσον αφορά το αποτέλεσμα και ο Σερραίος τεχνικός θα ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν ότι και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό. Να πηγαίνουν, δηλαδή, πρώτοι πάνω στη μπάλα και να μην επιτρέπουν στους παίκτες της ΑΕΚ να δημιουργούν παιχνίδι.

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι αντεπιθέσεις και μ’ αυτό σκοπεύει να «χτυπήσει» την ΑΕΚ. Προέχει, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» να προσέξουν την άμυνά τους, καθώς ο αντίπαλος διαθέτει ποδοσφαιριστές έμπειρους, αξιόλογους και ικανούς να εκμεταλλευτούν και το παραμικρό λάθος. Επιθετικά η «Ένωση» δείχνει ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχοντας σημειώσει 46 γκολ στην κανονική περίοδο (τρίτη καλύτερη επίθεση της Σούπερ Λιγκ). Αμυντικά, ωστόσο, ο «Δικέφαλος» φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς έχει δεχθεί 37 γκολ (5η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος στην κανονική περίοδο).  Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, εκ των οποίων τη μία από τον Ολυμπιακό Βόλου. Η άλλη ομάδα που κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ ήταν ο Άρης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θα πάνε στο ΟΑΚΑ να αγωνιστούν χωρίς άγχος, με καλή ψυχολογία, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επιστρέφουν όλοι οι βασικοί παίκτες, οι οποίοι απουσίασαν στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με Άρη και Παναθηναϊκό, με εξαίρεση βέβαια τον Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος λόγω τραυματισμού χάνει τα πλέι οφ.

Ο Βιθέντε Μόνχε ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, χθες στην προπόνηση έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που έχει μείνει πίσω από πλευράς προετοιμασίας. Από τη στιγμή μάλιστα που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, ο Νόε Ακόστα, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμή.

Από εκεί και πέρα ο Έλντιν Γιακούποβιτς θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Γιάννης Ζαραδούκας και Χαλίφα Σανκαρέ θα αγωνιστούν και αυτοί στο βασικό σχήμα, καθώς εξέτισαν την ποινή τους. Ο τραυματισμός του Λέαντρο Άλβαρεζ στο φιλικό με τον Τύρναβο δεν αποδείχθηκε σοβαρός – ευτυχώς για τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή – και ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» κόντρα στην ΑΕΚ (χθες γυμνάστηκε κανονικά). Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Πέτερ Ντολεζάι παρτενέρ του Άλβαρεζ ως αμυντικό χαφ (ο Σλοβάκος αγωνίστηκε σ’ αυτή τη θέση στο φιλικό με τον Τύρναβο). Στην περίπτωση αυτή ο Χαβιέ Τομάς θα αγωνιστεί με τον Χαλίφα Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Αν όμως ο Μάκης Κατσαβάκης χρησιμοποιήσει τον Ντολεζάι ως στόπερ, ένας εκ των Στάθη Ρόκα, Παύλου Μητρόπουλου θα παίξει στη μεσαία γραμμή, ως ανασταλτικός μέσος.

Ο Σερραίος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς. Ο Χουάν Μαρτίν θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και ο Ηλίας Σολάκης θα αγωνιστεί λίγο πιο πίσω. Βέβαια, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, δύσκολα ωστόσο θα υπάρχουν εκπλήξεις, ως προς το σχήμα που θα ξεκινήσει στο ματς.

Χθες το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής, όπου και ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σήμερα, το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση το απόγευμα (17.30 Πανθεσσαλικό).

 

Οι τιμές των

εισιτηρίων

στα πλέι οφ

Αυξημένη είναι η κίνηση για τα μίνι διαρκείας των πλέι οφ και για λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι επιλογή συγκεκριμένων θέσεων θα πραγματοποιείται μόνο ως αύριο Τετάρτη 4 Μαΐου. Από την επομένη ημέρα θα συνεχιστεί η προπώληση χωρίς επιλογή θέσης.

Όσον αφορά τις τιμές που ισχύουν έχουν ως εξής:

Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50 ευρώ.

Σκέπαστρο-Ανατολική κερκίδα (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56): Μίνι Διαρκείας 60 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.

Πέταλο (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15 ευρώ.

Κερκίδα φιλοξενουμένων (Θύρες 31-42): Εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενουμένους.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των μίνι διαρκείας πλέι οφ, ενώ θα διατεθούν και 1.500 εισιτήρια αγώνα, τα οποία θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι  Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΟΒ).

Για τους αγώνες έδρας των πλέι οφ, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, το εισιτήριο στην κερκίδα των φιλοξενουμένων (θύρες 31-42) ορίζεται στα 25 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Π. Μελά 3 με Ιάσονος) καθώς και από τους συνδέσμους των οργανωμένων (Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΟΒ, μόνο των 35 ευρώ). Το ωράριο λειτουργίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη διάθεση των μίνι διαρκείας των πλέι οφ είναι συνεχές καθημερινά από τις 09.00-21.00.

 

Φιλικό δίνουν

αύριο οι παλαίμαχοι

του Ολυμπιακού Β.

Φιλικό παιχνίδι με την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου δίνουν αύριο Τετάρτη στο γήπεδο του Σαρακηνού οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο στις 3.30 μ.μ. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το