Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

«Άρπαξε» φωτιά Βολιώτης φορτηγατζής

Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας
Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας  ένας 32χρονος οδηγός νταλίκας, ο οποίος «λαμπάδιασε» όταν έσκασε το ρεζερβουάρ του οχήματός του. Πρόκειται για ασυνήθιστο ατύχημα καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα ο Βολιώτης οδηγός νταλίκας «άρπαξε» φωτιά σε όλο του το σώμα, διότι σημειώθηκε έκρηξη και οι φλόγες «πήδηξαν» με ταχύτητα πάνω του. Ο άντρας φλεγόμενος έτρεξε σε παρακείμενο καφενείο ζητώντας βοήθεια. Οι θαμώνες του καφενείου προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά ρίχνοντας νερό πάνω του. Νοσηλεύεται στη μονάδα «Αναζωογόνηση» του Νοσοκομείου Λάρισας. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σε παρόδρομο του επαρχιακού δρόμου Λάρισας-Συκουρίου, κοντά στην κεντρική λαχαναγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος οδήγησε εκεί την νταλίκα, προκειμένου να ελέγξει κάποια βλάβη που διαπίστωσε. Άνοιξε το ρεζερβουάρ του οχήματος με αποτέλεσμα να εκραγεί. Από το ρεζερβουάρ πετάχτηκαν φλόγες που τύλιξαν τον οδηγό. Ο κρότος της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλος που ακούστηκε σε απόσταση πολλών μέτρων. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ο κρότος έμοιαζε με βόμβας.

Ο 32χρονος έτρεξε στο παρακείμενο καφενείο, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το