Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Άδειασε σπίτι από… χαλκοσωλήνες

Ένας 30χρονος στο Βόλο το πρωί της Κυριακής
Ένας 30χρονος στο Βόλο το πρωί της Κυριακής

 

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 30χρονος ημεδαπός, για κλοπή σωλήνων χαλκού από οικία της πόλης.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, αφού διέρρηξε οικία 60χρονης ημεδαπής, αφαίρεσε σωλήνες χαλκού συνολικού βάρους είκοσι πέντε κιλών, καταστρέφοντας ολοσχερώς την υδραυλική εγκατάσταση και την εγκατάσταση θέρμανσης. Όμως, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Στο μεταξύ χθες στη μία μετά το μεσημέρι  άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου βρήκαν στον παραλιακό χώρο, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, 70 πλαστά σι ντι μουσικής, που εγκατέλειψε μετανάστης, όταν επιχειρήθηκε να ελεγχθεί για τη νομιμότητα της άσκησης πλανόδιου εμπορίου.

Εξαρθρώθηκε

σπείρα τσιγγάνων

Τρεις τσιγγάνες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ιωνία, καθώς είχαν διαρρήξει διαμέρισμα και είχαν κλέψει δύο κινητά τηλέφωνα. Πρόκειται για δύο ανήλικες τσιγγάνες, 15 χρόνων και μία ενήλικη 27 χρόνων, από το Ζεφύρι Αττικής, που βρέθηκαν χθες στο Βόλο, προκειμένου να ξεκινήσουν κλοπές και διαρρήξεις. Μπήκαν σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, αξίας 300 ευρώ. Έγιναν όμως αντιληπτές από περιοίκους, που ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν και τις συνέλαβαν γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι. Εναντίον της 27χρονης μάλιστα υπάρχει ένταλμα σύλληψης για καταδίκη 7 μηνών, για κλοπές. Θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το