Photo Gallery, Αθλητισμός

«Όρθιος» και στην Κέρκυρα

Θέλει να μείνει ο Ολυμπιακός Β. στη σημερινή αναμέτρηση με τους «Φαίακες»

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasport 4. Στο ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον «ερυθρόλευκο» πάγκο το βολιώτικο συγκρότημα θα επιδιώξει να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις εκτός έδρας και να αποσπάσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναμένεται ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη νίκη. Η Κέρκυρα μετά τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής επί του Αστέρα στην Τρίπολη έφτασε τους 30 βαθμούς και βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, ενώ αν σήμερα κερδίσει τον Ολυμπιακό θα τον ξεπεράσει στο βαθμολογικό πίνακα. Οι «ερυθρόλευκοι» θυμίζουμε πως έχουν 32 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είναι ένα «δεμένο» σύνολο, το οποίο παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Και στο σημερινό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να κλείσουν τους διαδρόμους προς το τέρμα του Γιακούποβιτς και να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις, με τους ταχύτατους Μόνχε και Μπρέσκα.

Για δεύτερο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα θα απουσιάσει ο Λέαντρο Άλβαρεζ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (θα λείψει και από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό στο Βόλο). Η απουσία του Αργεντινού μέσου είναι σημαντική, καθώς σε κάθε ματς κάνει σπουδαία δουλειά μέσα στο γήπεδο και βοηθά τα μέγιστα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο παιχνίδι που απουσίασε ο Άλβαρεζ ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0.

Όπως φάνηκε στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Παύλο Μητρόπουλο αντί του Άλβαρεζ, ενώ στην επίθεση ο Ηλίας Σολάκης θα πάρει τη θέση του Μαρτίν.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιακούποβιτς, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σέλεζι. Ο Ζαραδούκας θα αγωνιστεί ως αριστερός οπισθοφύλακας, με τους Ντολεζάι και Σανκαρέ να είναι οι δύο στόπερ. Ο Μητρόπουλος θα είναι ο αμυντικός  χαφ, ενώ μπροστά του θα αγωνιστούν οι Μπρέσκα και Μόνχε στις πτέρυγες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και οι Καπετάνος, Ουμπίντες στον άξονα. Ο Σολάκης θα αποτελέσει την επιθετική αιχμή των «ερυθρολεύκων». Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Ρόκα, Ρόκας, Νέμεθ, Ροντρίγκεζ, Τικάο, Μαρτίν, Γκότοβος, Ψυχογιός και Ακόστα. Εκτός του Άλβαρεζ στο Βόλο έμεινε και ο επίσης τιμωρημένος Χαβιέ Τομάς, ο οποίος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.

Η Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Κέρκυρας εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο προπονητής των «Φαιάκων», Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, καταλήγοντας σε ένα σύστημα 4-3-3, με τους Καλαντζή, Μαζνόφ και Φλαβίνιο να είναι οι τρεις προωθημένοι. Τιμωρημένος είναι ο Ηλίας Ιωάννου, άρρωστος ο Ντένις Επστάιν και τραυματίες οι Γιώργος Παρασκευαΐδης, Λουκάς Αποστολίδης και Χαρίδημος Μίχος.

Σήμερα αγωνίζονται

οι Νέοι και οι Παίδες

Σήμερα Σάββατο στις 12.00 η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρα, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20 της Σούπερ Λιγκ.

Ο προπονητής, Αντώνης Μάνδαλος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα στο νησί των Φαιάκων: Αβδελάς, Ξανθάς, Βαλωτής, Γιαννόπουλος, Ζενούνι, Ζέρης, Ζυγκερίδης, Κόμνος, Κοτζαθανάσης, Λέτσος, Μαρμαρινός, Νάκας, Ναουμίδης, Ποζιόπουλος, Σφάκας, Τρίμμης, Τσίπη και Χολέβας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μακανίκας και Κολημήτρας, καθώς και οι Καράτσαλος και Δημητριάδης.
Στο μεταξύ, για τη Θεσσαλονίκη αναχωρεί σήμερα στις 7.30 το πρωί η αποστολή της ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία στις 13.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Άρη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17 της Σούπερ Λιγκ.

Ο προπονητής, Κώστας Σταματίου, θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Θεοδωρίδη, Παχή, Γιοβάνη, Δημητριάδη, Οικονόμου, Πέργαντο, Νικογιάννη, Τζορβατζή, Τσουκαλά, Ευαγγελό, Τσιμπανογιάννη, Τσάκο, Κολιαμήτρα, Πλαγερά, Στεργιόπουλο, Βάτσιο, Βαϊνά, Ζάνη, Τσιμπανάκο, Θεοδωρόπουλο και Συφνιώτη.

Η ΠΑΕ συνεχίζει

τη συνεργασία της

με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει τα εξής:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τη συνεργασία της με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μέσα σε άριστα πλαίσια. Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και άριστη εξειδίκευση ιατρικού προσωπικού στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο.

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κ. Αθανάσιος Καργιώτης, δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας:
«Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα την ποδοσφαιρική ομάδα  του Ολυμπιακού Βόλου, θεωρώντας τη συνεργασία μας ιδιαίτερα σημαντική. Βρισκόμαστε στο πλευρό των παικτών στον τομέα της παροχής ιατρικών υπηρεσιών και είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας για διάκριση στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, ευχόμενοι μόνο επιτυχίες».

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ώρα: 17.15

ΚΕΡΚΥΡΑ

23. Κωνσταντόπουλος

25. Γκουστάβο

21. Κοντοδήμος

5. Βενέτης

19. Μαϊστόροβιτς

30. Γραμμόζης

6. Στολτίδης

18. Ρίκκα

10. Φλαβίνιο

7. Καλαντζής

24. Μαζνόφ

Προπονητής:

Μ. Μπάντοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

1. Γιακούποβιτς

25. Σέλεζι

31. Ζαραδούκας

3. Ντολεζάι

19. Σανκαρέ

30. Μητρόπουλος

11. Καπετάνος

8. Ουμπίντες

26. Μόνχε

10. Μπρέσκα

77. Σολάκης

Προπονητής:

Μ. Κατσαβάκης

Διαιτητής: Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Βασιλειάδης (ΕΠΣ Μεκεδονίας), Κωσταράς (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)

Τέταρτος διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το