Αθλητισμός

«Υπάρχει και τρίτη κασέτα»

Για την ύπαρξη και νέων στοιχείων μίλησε ο Αλέξης Κούγιας

Την ύπαρξη και τρίτης κασέτας την οποία χαρακτήρισε «βόμβα» αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών. Επίσης ζήτησε άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο να αρθεί το δικηγορικό απόρρητο, ως συνήγορος του Γιώργου Δαλούκα για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. «Δεν έδωσα καμία κασέτα» υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως υπάρχει και τρίτη κασέτα την οποία όμως δεν έχει στα χέρια του, ενώ τόνισε πως έχει ενημερώσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο . Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε στον «SentraFM» επισημαίνοντας επίσης πως ο συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου είναι δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Μετά από όλα αυτά που άκουσα στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά κι από τον Γιώργο Δαλούκα έχω ζητήσει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο, να αρθεί το δικηγορικό απόρρητο. Ως συνήγορος του Δαλούκα για να δώσω συμπληρωματική κατάθεση. Νομίζουν ότι με λογοπαίγνια και πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα ότι θα τη βγάλουν καθαρή. Η υπόθεση πρέπει να αναδειχτεί. Κάποιοι πιστεύουν ότι με χρησιμοποίησαν, αλλά επειδή ότι πέντε χρόνια ταλαιπωρούμε βάναυσα από αυτό το κύκλωμα, στον ΠΑΣ Γιάννινα ή στην Παναχαϊκή και τώρα χαρακτηρίζομαι αποτυχημένος παράγοντας. Αυτός που με συνέστησε στον Δαλούκα είναι ο Μπέος.

Το δεύτερο πιο σημαντικό θέμα, τα μυθεύματα που λέει ο Μπέος, ότι μιλάει με τον Πατέρα. Δεν έχω ακούσει με ποιον συνομιλεί, αλλά μου έχουν πει ότι είναι δημοσιογράφος. Στα χέρια μου έφτασε μονόλογος. Δεν ξέρω το όνομα του δημοσιογράφου, ο οποίος δεν είναι και κάποιος καθαρός. Είναι από αυτούς που δεν ζουν από τη δημοσιογραφία του, αλλά από αυτούς που ζουν με το να είναι μεσάζοντες σε παιχνίδια και μεσάζοντες διαιτητών.

Στέκονται ως αποδεικτικό στοιχείο για να ισχυριστεί κάποιος αν είναι αλήθεια. Το δικαστήριο έχει την ευχέρεια να λάβει υπόψη τα πάντα, από μια κασέτα ή ένα χαρτί. Είναι υποκλοπή όχι τηλεφωνικής επικοινωνίας, αλλά με μαγνητοφωνάκι και δεν είμαι χαζός να χρησιμοποιήσω κάτι που δεν θα στέκεται. Η άλλη κασέτα είναι «μπόμπα». Μιλούν οι δύο κορυφαίοι παράγοντες. Αυτή την έχω ακούσει, αλλά δεν την έχω στα χέρια μου».

Για το αν υπάρχει κύκλωμα διαιτητών ο κ. Κούγιας άφησε αιχμές εναντίον του κ. Γκαγκάτση: «Αν είναι μπλεγμένος ο Πατέρας, γιατί να μην τον εμπλέξουν; Εμένα με νοιάζει αν υπάρχει κύκλωμα που ορίζει διαιτητές, που καθορίζει μέσω διαιτητών τα αποτελέσματα, που τα ξέρουν αυτοί που είναι στο παράνομο ή στο νόμιμο στοίχημα, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και κάνουν φορολογικές δηλώσεις ότι κερδίζουν μόνο από το νόμιμο στοίχημα… Και μιλάμε για πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, που αν λειτουργεί αυτό το σύστημα, τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι έχει πάρει ο κύριος Γκαγκάτσης που έχει κάνει τέτοιες φορολογικές δηλώσεις, πάει να πει πως μπορεί να είναι μεν από νόμιμο στοίχημα, αλλά από στημένα παιχνίδια. Γιατί δεν κάνετε αυτούς τους συνειρμούς;».
Επίσης χθες εκδόθηκε και δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια, όπου αναφέρει τα κάτωθι: «Πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους μόλις βγήκα από Δικαστήριο του Πειραιά, το «απολογητικό υπόμνημα» – συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου. Ο κ. Μπέος θα πρέπει να μάθει ότι η Δικαιοσύνη, αυτόν που κάνει έγκλημα και το παραδέχεται και ζητάει ειλικρινή συγγνώμη, τον μεταχειρίζεται με επιείκεια. Εκείνον όμως που νομίζει ότι οι δικαστές είναι διανοητικά καθυστερημένοι και ότι έχουν κάνει λοβοτομή και μπορούν να δεχτούν τους πιο παραλόγους ισχυρισμούς, τον τιμωρεί πραγματικά. Ο κ. Μπέος επίσης θα πρέπει να μάθει ότι τις ποινικές του παραβάσεις δεν θα τις κρίνουν πάντοτε στα τακτικά δικαστήρια πρώην διορισμένοι τακτικοί δικαστές, όπως έγινε στην πρόσφατη υπόθεση του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αυτή τη φορά ο αντίδικος και ενδιαφερόμενος ονομάζεται Αλέξιος Κούγιας».

Ν. Πατέρας: Δεν έχω

δώσει καμία κασέτα

«Εξαιρετικό σεναριογράφο» χαρακτηρίζει ο Νικόλας Πατέρας τον Αχιλλέα Μπέο σε ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο δεύτερος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατηγορεί τον κ. Πατέρα ως τον άνθρωπο που έδωσε τις περιβόητες κασέτες στον Αλέξη Κούγια και τον κατονομάζει ως συνομιλητή του στους διαλόγους που ακούγονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-δήλωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής: «Ο κύριος Μπέος εκτός από επιτυχημένος παράγοντας, πολυτάλαντος και λαλίστατος, μας απέδειξε σήμερα (σ.σ. χθες) ότι είναι και εξαιρετικός σεναριογράφος. Σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δώσει κασέτες σε οποιονδήποτε, γιατί δεν έχω κασέτες στην κατοχή μου. Εάν είχαν έρθει κασέτες στην κατοχή μου, θα τις είχα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Τέλος όσον αφορά τους συκοφαντικούς σε βάρος μου χαρακτηρισμούς του κ. Μπέου θα επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας, όπου θα κληθεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το