Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

«Σας πιστεύουμε, συνεχίστε…»

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Σισέ

Επιχείρηση ανάτασης του ηθικού των παικτών επιχειρεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο δεν επιτρέπει στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού να ασχοληθούν περισσότερο με την απώλεια και του δεύτερου εφετινού στόχου (η ομάδα δεν συνεχίζει ούτε στην Ευρώπη). Το μόνο που έχει απομείνει για τους «πράσινους» είναι το πρωτάθλημα, όπου και εκεί τα πράγματα δεν κυλούν ευνοϊκά. Ελπίδες υπάρχουν και θα διατηρηθούν με την προϋπόθεση η ομάδα να περάσει νικηφόρα μέσα από την Τούμπα. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει κατά πόσο ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να ελπίζει σε στραβοπατήματα του Ολυμπιακού ή, θα φέρει τους «πράσινους» σε σημείο που να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Ο Δημήτρης Γόντικας μετέβη χθες στην Παιανία και μίλησε στους παίκτες προσπαθώντας να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί: «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί σας. Κανείς δεν πίστευε πριν από αυτό το παιχνίδι ότι μπορεί να το γυρίσετε, αλλά εσείς το κάνατε. Σας πιστεύουμε. Συνεχίστε έτσι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, παρά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ.

Αρκετά προβλήματα έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Δεδομένη είναι η απουσία του Λουκά Βύντρα που αποβλήθηκε στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς και του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος αποκόμισε μία θλάση στο γαστροκνήμιο. Αυτό συνέβη σε μία φάση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάτι που σημαίνει πως  πως στο γκολ που δέχτηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν ήδη τραυματίας αν και η ευθύνη του παραμένει μεγάλη. Φυσικά θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Καπίνος. Από κει και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σισέ και Κατσουράνη.

Κινδυνεύει με

τιμωρία ο Σισέ

Κανονικά αναμένεται να δώσει το παρών στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ (εφόσον δεν αισθάνεται ενοχλήσεις), ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Τζιμπρίλ Σισέ αφού σε περίπτωση που κληθεί σε απολογία για τις περιβόητες δηλώσεις του μετά το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, η απόφαση θα βγει μετά από τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να συνεδριάσει σε περίπου μία εβδομάδα, όπου θα ανακοινώσει ποιοι θα κληθούν σε απολογία.

Αναμενόμενα μέσα στην σχετική λίστα θα βρίσκεται και το όνομα του Γάλλου επιθετικού ωστόσο δεν αναμένεται εφόσον τιμωρηθεί να απουσιάσει από τα τρία επόμενα ντέρμπι για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος βέβαια είναι πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν συνεδριάζει κάθε εβδομάδα όπως αυτή της Σούπερ Λιγκ κάτι που σημαίνει πως ενδεχόμενη ποινή του Γάλλου θα ανακοινωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου. Επομένως μετά τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και εκείνο με τον Ολυμπιακό στις 19 του μήνα στο Φάληρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που έγινε στις 19 Ιανουαρίου. Μάλιστα οι «πράσινοι» θα στηριχθούν και πάνω στην υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος πριν από περίπου έναν χρόνο είχε προχωρήσει σε παρόμοια ενέργεια και τελικά τιμωρήθηκε με επίπληξη και μόνο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής 31/5

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 20.00 Παναθηναϊκός-Άρης -Ζ- (Α1…

31 Μαΐου 2024

Διάκριση εκπαιδευτικού σε Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Η καθηγήτρια φιλόλογος του Μουσικού Σχολείου Βόλου Άννα Μαρία Κουτσιρίμπα διακρίθηκε κατά τον 4ο Διεθνή…

31 Μαΐου 2024

Αίτημα χρηματοδότησης για σήμανση- στείρωση αδέσποτων από τον Δήμο Αλμυρού

  Να βάλει “φρένο” στο μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα θέλει να βάλει ο Δήμος…

31 Μαΐου 2024

Αποκατάσταση ζημιών στο Πτελεό

  Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στην αγροτική και εσωτερική…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΙΛΤ. ΧΙΩΛΟΥ ταξίαρχου…

31 Μαΐου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΑΓΕΡΑ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού…

31 Μαΐου 2024