Αθλητισμός

«Ραντεβού στο γήπεδο»

Οι οργανωμένοι της Νίκης δίνουν τον σύνθημα για τον αυριανό αγώνα με Ναυπακτιακό

Συναγερμός επικρατεί στις τάξεις της Νίκης για τον αυριανό αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Οι οργανωμένοι οπαδοί δίνουν το σύνθημα για να βρεθούν στο «Παντελής Μαγουλάς» όσο γίνεται περισσότεροι φίλοι της βολιώτικης ομάδας και να την ενισχύσουν, προκειμένου να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς.

Η Νίκη έχει άμεση ανάγκη το «τρίποντο» στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και ποντάρει ιδιαίτερα στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος για άλλη μια φορά αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων, προκειμένου να βρεθεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός οπαδών την Κυριακή στο «Παντελής Μαγουλάς», καθώς η ομάδα δίνει μεγάλη «μάχη» για να προλάβει το «τρένο» της ανόδου».

Ενδεικτικές είναι οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και οι Blue Angels. Το Blue Club επισημαίνει:  «Σαν Blue Club «Π. Ντοκούζης» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας, που μας τίμησαν στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 26 χρόνων από την ίδρυσή μας. Με την παρουσία σας δώσατε το μήνυμα για το ποια ομάδα έχει το αυθεντικό λαϊκό έρεισμα στο Νομό μας, δείξατε ότι έχετε γυρίσει τις πλάτες σας στην εφήμερη μόδα που πλασάρεται στην πόλη μας. Η παρουσία σας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας που δεν είναι άλλος από το να κάνουμε τη φωνή του Νικιώτη οπαδού να ακούγεται δυνατά, αλλά και να βρισκόμαστε σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας μας και να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο μεγαλείο της.

Η γιορτή μας δεν τελείωσε. Το να είσαι Νικιώτης είναι κάθε ημέρα

ευχαρίστηση και περηφάνια. Εμείς δεν παρακαλάμε τον κόσμο ούτε κάνουμε «κάλεσμα», απλά κλείνουμε με τα αδέρφια μας το επόμενο ραντεβού στην «κλούβα»

την Κυριακή από το πρωί για να ενώσουμε τις φωνές μας και να ζήσουμε μία ακόμη ημέρα οπαδικού μεγαλείου. Μια πόλη, μια αγάπη, μια ομάδα, εδώ μόνο εμείς».

Από την πλευρά τους οι Blue Angels ανακοινώνουν τα παρακάτω: «Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στην Νικάρα μας πέρασε και αυτό. Πάμε για το επόμενο. Βόλεϊ και μπάσκετ είχαν την τιμητική τους. Σειρά τώρα έχει η μπάλα. Κυριακή πρωί θα είμαστε στο Βασδέκειο για να στηρίξουμε τους Νέους Αθλητές στο ποδόσφαιρο, στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και το μεσημέρι στις 15:00 θα είμαστε όλοι στο «Κάστρο» μας, στην «κλούβα» μας, για να γίνουμε ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και να πάρουμε τον πρώτο από τους 7 τελικούς. Καλούμε όλα τα μέλη μας, αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο να είναι από νωρίς στο σύνδεσμό μας να οργανωθούμε για το ματς και από νωρίς στο γήπεδο. Ραντεβού στη Θύρα 3, εκεί που έχουμε γράψει ιστορία».

Οι σύνδεσμοι φιλάθλων Νίκης έχουν αφήσει πίσω τους τόσο τα διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν, όσο και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη Τετάρτη, τα οποία δεν εκφράζουν τα μέλη των συνδέσμων. Μάλιστα διευκρινίζεται ότι από πλευράς των οργανωμένων οπαδών της Νίκης δεν έγινε καταγγελία ότι συμμετείχαν στα επεισόδια αντιεξουσιαστές.

Πλέον το μυαλό όλων έχει στραφεί στον αγωνιστικό τομέα, καθώς οι φίλαθλοι περιμένουν από τη Νίκη να διπλασιάσει τις επιτυχίες της μετά το «διπλό» στη Νεάπολη. Ο Βέλικο Ντόβενταν «πονοκεφαλιάζει» για την απουσία του τραυματία Γιάννη Τσάγγαρη και του τιμωρημένου Παναγιώτη Πετρά και ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Μοναδικός απών ήταν ο Δημήτρης Τσερκέζος εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο Ζούγρας διαιτητής

με Εθνικό Φιλ.

Ο κ. Ζούγρας από την Κοζάνη ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Εθνικού Φιλιππιάδας-Νίκης, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Κεντζιόπουλος, Κωτούλας του ίδιου συνδέσμου, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο κ. Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Βακαλόπουλος που ανήκει στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στις τρεις επόμενες αγωνιστικές (με αρχή το ματς στη Φιλιππιάδα) η Νίκη θα δώσει τους αγώνες της ημέρα Τετάρτη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το