Κατηγορίες: Αθλητισμός

«Πονάει» στο κέντρο

Λεζάντα: Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Περικλή Μπουσινάκη

Τραυματισμοί και τιμωρίες προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία της Νίκης

Έντονο «πονοκέφαλο» έχει ο Βέλικο Ντόβενταν για τον αυριανό αγώνα της Νίκης με τη Ζάκυνθο στο «Παντελής Μαγουλάς» και αφορά τη μεσαία γραμμή. Γιάννης Τσάγγαρης και Περικλής Μπουσινάκης θεωρούνται αμφίβολοι λόγω τραυματισμού, Κώστας Καρακώστας και Αντώνης Βλάχος είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Παναγιώτης Πετράς είχε χθες υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Τη Ζάκυνθο υποδέχεται αύριο Τετάρτη η Νίκη για το πρωτάθλημα της Football League 2 και φυσικά το «στραβοπάτημα» απαγορεύεται… Οι «κυανόλευκοι», μετά την ήττα από τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα, χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθούν κοντά στις τρεις προνομιούχες θέσεις.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετά προβλήματα, που δεν αφήνουν σε ησυχία τον Βέλικο Ντόβενταν. Δύο παίκτες «κλειδιά» στη λειτουργία της ομάδας θεωρούνται οι Γιάννης Τσάγγαρης και Περικλής Μπουσινάκης, αλλά αμφότεροι έλειψαν από την αναμέτρηση της προηγούμενης Τετάρτης. Το κενό τους φάνηκε αισθητά και ο Σέρβος τεχνικός επιθυμεί διακαώς να τους έχει στη διάθεσή του για τον αυριανό αγώνα.

Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του. Σε καλύτερη ημέρα βρίσκεται ο Μπουσινάκης, ο οποίος είχε υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Χθες ένιωθε καλύτερα, αλλά προληπτικά δεν έκανε σουτ, θέλοντας να προφυλάξει το πόδι του από τυχόν υποτροπή.

Από την άλλη πλευρά ο Τσάγγαρης συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση, αλλά γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πάντως ο κ. Ντόβενταν θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές και αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το σημαντικό ματς με τη Ζάκυνθο

Ο «πονοκέφαλος» γίνεται πιο έντονος, καθώς δεδομένες είναι οι απουσίες του Κώστα Καρακώστα και του Αντώνη Βλάχου. Ο πρώτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι και από την αναμέτρηση στην Αναγέννηση Σερρών κόντρα στον Οδυσσέα, ενώ ο δεύτερος θα λείψει από τη συνάντηση με τη Ζάκυνθο.

Επίσης ο Παναγιώτης Πετράς βρισκόταν στο Αίγιο, καθώς χθες είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων. Ο 27χρονος μέσος θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, αλλά σίγουρα έχει επιβαρυνθεί με επιπλέον καταπόνηση, γεγονός που προβληματίζει το προπονητικό τιμ.

Όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση ο Βέλικο Ντόβενταν θα επιλέξει επιθετικό σχήμα και συγκεκριμένα το γνώριμό του 4-3-3. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Πέτρος Μπαϊμάκης (τερματοφύλακας), Βαγγέλης Στουρνάρας, Δημήτρης Τσερκέζος και Στέλιος Μαϊστρέλλης στην άμυνα, Ανέστης Νάστος και Παναγιώτης Πετράς στο κέντρο και ο Άντε Ντάνισιτς στην επίθεση.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι απόλυτα υγιείς οι Τσάγγαρης και Μπουσινάκης, αλλά και από το ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης κάτω των 21 ετών που πρέπει να συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα. Αυτός είναι ένας ακόμη γρίφος που καλείται να λύσει ο Βέλικο Ντόβενταν, ο οποίος θα πρέπει να επιλέξει έναν από τους Σταμάτη Καλαμιώτη, Νίκο Παπαδήμα και Κώστα Βλαχοκυριάκο για το αρχικό σχήμα.

Η προετοιμασία της Νίκης ολοκληρώνεται σήμερα με μια προπόνηση νωρίς το απόγευμα. Αμέσως μετά ο Σέρβος τεχνικός θα ανακοινώσει τη σύνθεση της αποστολής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται στο Βόλο και ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Τετάρτης. Πάντως σήμερα αναμένεται να πάει στην προπόνηση και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να πάρουν αύριο τους τρεις βαθμούς πάση θυσία.

Ανακοίνωση

των Blue Angels

Από τους Blue Angels λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση:

«Blue Angels παντού και αυτό το Σαββατοκύριακο για τη Νικάρα μας και για τον Γαλάζιο Άγγελο… Κυριακή πρωί Δάφνη Βόλου-Νέοι Αθλητές Νίκης Βόλου 3-2, μεσημέρι γυναικείο βόλεϊ Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 3-0 σετ (25-10, 25-14, 25-7), στη συνέχεια πρωτάθλημα μπάσκετ νεανίδων Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 42-46 και το απόγευμα Νίκη Βόλου-Μακαμπί 91-53. Το ραντεβού μας; Πάλι στα γήπεδα να φωνάζουμε για τη Νικάρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στης 16:00 στην «κλούβα» στη θύρα 3 για τον αγώνα Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θερινό ηλιοστάσιο 2024: Πότε είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου – Θα συνοδευτεί από την Πανσέληνο της Φράουλας

Αύριο, Πέμπτη, ξεκινά και επίσημα το καλοκαίρι, με το θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή την μεγαλύτερη ημέρα…

19 Ιουνίου 2024

SOS για πυρκαγιές τις επόμενες ημέρες: Εκρηκτικό μείγμα εξαιτίας των καυτών θερμοκρασιών και των ανέμων

Επικίνδυνες θα είναι και οι επόμενες ημέρες και ώρες για το ξέσπασμα μεγάλων πυρκαγιών προειδοποιεί…

19 Ιουνίου 2024

ΔΥΠΑ: Την Πέμπτη ξεκινούν οι αιτήσεις για τους 27 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς – Οι δικαιούχοι

Αύριο (20/6) και ώρα 18:00, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων…

19 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: «Θα πληρώσω για το λάθος μου», είπε πριν παραδοθεί

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης ο Απόστολος Λύτρας, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος…

19 Ιουνίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης αντιμέτωπος με τους επικριτές του – Ποιοι σήκωσαν το γάντι

Αντιμέτωπος με πληθώρα στελεχών που ζητούν εκλογές από τη βάση και άσκησαν έντονη κριτική βρέθηκε…

19 Ιουνίου 2024

ΕΟΠΥΥ: Τέλος στις συμβάσεις για 18 μήνες στους παρόχους που δεν εκτελούν παραπεμπτικά – Ποια είδη αφορά

Με βαριές καμπάνες απειλούνται οι ιδιώτες πάροχοι του ΕΟΠΥΥ που δεν εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους και…

19 Ιουνίου 2024