Photo Gallery, Τοπικά

«Πιάστηκαν στα χέρια» Γ. Καουνάς και Ν. Χαυτούρας

Νέο επεισόδιο μεταξύ του αντιδημάρχου κ. Γιάννη Καουνά και του δημοτικού συμβούλου Αισωνίας κ. Χαυτούρα


Νέο επεισόδιο στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ του αντιδημάρχου κ. Γιάννη Καουνά και του δημοτικού συμβούλου Αισωνίας κ. Χαυτούρα σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες στη συνεδρίαση της Δημοτικής Ενότητας Διμηνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαυτούρας φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κ. Καουνά και τους δύο άντρες χώρισαν οι παριστάμενοι σύμβουλοι.

Από το περιβάλλον του κ. Χαυτούρα υποστηρίζεται ότι ο αντιδήμαρχος τον εξύβρισε, κάτι που ο κ. Καουνάς αρνείται.

Ο αντιδήμαρχος επιβεβαίωσε το επεισόδιο, ωστόσο δήλωσε πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει και να δώσει συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου όλα τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα και στο τέλος της συνεδρίασης ο κ. Χαυτούρας έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης το ζήτημα της διάθεσης μιας αίθουσας ενός δημοτικού σχολείου σε Σύλλογο.

Ο κ. Καουνάς δήλωσε πως η απόφαση ελήφθη από τις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου και η συζήτηση «άναψε» όταν ο κ. Χαυτούρας φέρεται να  επανέλαβε για πολλοστή φορά πως η Δημοτική Αρχή δεν ενδιαφέρεται για την Αισωνία  και απόδειξη είναι ότι την εκπροσωπεί ο κ. Καουνάς.

Ο κ. Χαυτούρας φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του αντιδημάρχου γιατί ο κ. Καουνάς τον εξύβρισε, κάτι που ωστόσο ο ίδιος αρνείται.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα», δήλωσε χθες ο κ. Καουνάς, ωστόσο στη συνεδρίαση της Δημοτικής Ενότητας απέδωσε την εσωτερική αντιπολίτευση που δέχεται η Δημοτική Αρχή στη Αισωνία και σε επιτροπές του Δήμου από τον κ. Χαυτούρα στο γεγονός ότι ο Δήμαρχος δεν τον έχει ορίσει σε θέση αντιδημάρχου.

Ο κ. Χαυτούρας κατ’ επανάληψη έχει διαπληκτιστεί με τον αντιδήμαρχο στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Ενότητας και έχει δηλώσει πως δεν τον αναγνωρίζει, ενώ και στο παρελθόν οι δύο τους έφτασαν στα άκρα.

Πριν δύο περίπου μήνες τους είχε καλέσει στο γραφείο του και κ. Σκοτινιώτης, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλα «παρατράγουδα».

Μετά και το τελευταίο επεισόδιο τόσο ο αντιδήμαρχος, όσο και Ν. Χαυτούρας ζήτησαν ξεχωριστή συνάντηση με το Δήμαρχο και παρουσίασε ο καθένας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το