Photo Gallery, Αθλητισμός

«Ο αγώνας της τριετίας»

Τη σημασία του ντέρμπι της Νίκης με τον Φωκικό επισημαίνει ο Παναγιώτης Πετράς

Μεγάλο παιχνίδι περιμένει αύριο Τετάρτη τη Νίκη. Στις 16.00 υποδέχεται τον Φωκικό στο «Παντελής Μαγουλάς» και θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να ξαναμπούν δυναμικά στο κυνήγι μιας θέσης για τα πλέι οφ της Football League 2. «Είναι ο αγώνας της τριετίας για την ομάδα μας» δηλώνει στη «Θ» ο Παναγιώτης Πετράς.

Αγώνα υψίστης σημασίας δίνει αύριο η Νίκη. Απέναντί της θα έχει τον Φωκικό, ο οποίος είναι ένας από τους συνδιεκδικητές της ανόδου και την Τετάρτη προμηνύεται μεγάλη «μάχη» στο «Παντελής Μαγουλάς».

Οι «κυανόλευκοι» ξέρουν καλά τη σπουδαιότητα της εν λόγω αναμέτρησης, πράγμα που αποτυπώνεται και στα λόγια του Παναγιώτη Πετρά: «Για την ομάδα μας είναι ο αγώνας της τριετίας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι της Τετάρτης είναι το πιο σημαντικό από τότε που η Νίκη υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Φωκικό, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μας αξίζει να ανέβουμε κατηγορία».

Ο 27χρονος μέσος υποστηρίζει ότι «η ψυχολογία μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Η νίκη σε βάρος της Ζακύνθου ήταν σημαντική όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Είμαστε πάλι στο παιχνίδι της ανόδου και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι οφ. Το κακό είναι ότι έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς εκτός έδρας. Κι εκεί προσπαθούμε να παίξουμε, όπως στο «σπίτι» μας και ίσως αυτό δεν είναι το ιδανικό για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Αν πηγαίναμε για το αποτέλεσμα και παίρναμε έστω μερικές ισοπαλίες, τώρα θα ήμασταν πρώτοι. Ακόμη όμως και τώρα τίποτα δεν έχει χαθεί».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ζήτησε και τη συμπαράσταση του κόσμου: «Οι φίλαθλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα στη Νίκη αυτό ισχύει και με το παραπάνω, γιατί οι οπαδοί είναι παθιασμένοι με την ομάδα και την υποστηρίζουν με πάθος. Δεν χρειάζεται από μένα να πω κάτι. Οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το ματς και είμαι βέβαιος πως και την Τετάρτη θα βρίσκονται στις εξέδρες. Η «κλούβα» πρέπει να γεμίσει και να νιώσει ο αντίπαλος την πίεση ότι παίζει σε «καυτή» έδρα».

Το θετικό για τη Νίκη είναι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στον αγωνιστικό τομέα. Ο Γιάννης Τσάγγαρης, που ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από τραυματισμό στο γόνατο, το τελευταίο διήμερο ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για την αυριανή «μάχη». Η προετοιμασία της βολιώτικης ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μια προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Βέλικο Ντόβενταν θα ανακοινώσει τη σύνθεση της αποστολής.

Εξάλλου, σήμερα αναμένεται στο Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος είναι πιθανόν ν να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι και να εμψυχώσει τους παίκτες. Τέλος, σήμερα θα γίνει γνωστό αν θα ανοίξει η Θύρα της οδού Μαιάνδρου, καθώς είναι πιθανό να έρθουν και φίλαθλοι από την Άμφισσα.

Κάλεσμα από Blue Club

και Blue Angels

Κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο αυριανό παιχνίδι με τον Φωκικό απευθύνουν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών. Πιο αναλυτικά το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» επισημαίνει τα εξής:

«Αδέρφια, όλοι εμείς που γυρίσαμε την πλάτη στην υπεροπτική «μόδα», που πλασάρεται στην πόλη μας, χωρίς ούτε το υποτυπώδες λαϊκό έρεισμα, όλοι εμείς που μείναμε με το κεφάλι ψηλά αυτά τα πέτρινα χρόνια, όλοι εμείς που έχουμε κάνει όλη την Ελλάδα να νοιώθει σεβασμό και δέος για τους οπαδούς μας, όλοι εμείς που

«αναγκάσαμε» τους προπονητές και παίκτες των αντιπάλων μας να υποκλιθούν στο μεγαλείο του κόσμου μας, όλοι εμείς που δεν επηρεαστήκαμε από κατηγορίες και διακρίσεις και συνεχίζουμε να στεκόμαστε με πίστη, τιμή και αφοσίωση δίπλα στον ιστορικό μας σύλλογο. Καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε για μία ακόμα φορά όλα τα παραπάνω την Τετάρτη σε έναν ακόμα τελικό στο «Π. Μαγουλάς». Δείχνουμε περίτρανα προς κάθε κατεύθυνση ότι τις ομάδες τις κάνει μεγάλες ο κόσμος τους και μόνο. Όλη η Μαγνησία δίπλα στη μοναδική αυθεντική δύναμη. Όλος ο Βόλος μια αγάπη, μια ομάδα. Μόνο Νίκη Βόλου 1924».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Blue Angels, όπου αναφέρουν τα κάτωθι:

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας έζησε μεγάλες στιγμές. Το Σάββατο μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό η ομαδάρα μας στο μπάσκετ «κατάπιε» τον Αμπελώνα και βάζει πλώρη για την άνοδο. Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα ότι όσο πόλεμο και να δεχτεί η Νικάρα μας, εμείς θα είμαστε εκεί να την προστατεύσουμε. Θέλουμε επίσης να καταγγείλουμε την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας και των διοικούντων του Αμπελώνα που με ευθύνη δική τους έγινε ό,τι έγινε πριν το ματς.

Την Κυριακή οι κοριτσάρες μας στο βόλεϊ μας έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους και έδειξαν ότι δίκαια αξίζουν την άνοδο με τη νίκη τους επί της Ελασσόνας. Επειδή άνοδο θέλουμε και στο ποδόσφαιρο, την Τετάρτη έχουμε ακόμα έναν τελικό που πρέπει να κερδίσουμε, αυτόν με τον Φωκικό. Την Τετάρτη επιβάλλεται να βρίσκονται όλοι στην «κλούβα», για να γίνουμε μια γροθιά μαζί με τους παίκτες μας και να πάρουμε το ματς. Ο σύνδεσμός μας θα είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 18:00 και μετά. Όλοι «κλούβα»…

Νίκη και στο βόλεϊ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης επιβλήθηκε 3-1 σετ της Ελασσόνας στο ντέρμπι του περιφερειακού πρωταθλήματος. Τα σετ: 20-25, 25-11, 25-23, 25-17. Έτσι οι «κυανόλευκες» πήραν ρεβάνς για την άδικη ήττα του πρώτου γύρου και πανηγύρισαν την επιτυχία τους μαζί με τον κόσμο, που έδωσε δυναμικό «παρών» στο κλειστό Ν. Ιωνίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το