Αθλητισμός

«Νοκ άουτ» ο Τσάγγαρης

Πολύ δύσκολα ο ικανός μέσος θα ενισχύσει τη Νίκη την Κυριακή στην Επανομή



Χωρίς τον Γιάννη Τσάγγαρη αναμένεται να παραταχθεί η Νίκη την Κυριακή στην Επανομή κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League 2. Ο ικανός μέσος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Στις τάξεις των «κυανολεύκων» επικρατεί αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκονται και εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας που σκοπεύουν να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου «Νίκος Σαράφης».

Το μυαλό όλων στη Νίκη βρίσκεται στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής. Είναι ένα ματς που μπορεί να βάλει την ομάδα του Βόλου για τα καλά στο «κόλπο» της ανόδου, αφού σε περίπτωση νίκης η διαφορά από την κορυφή θα μειωθεί και άλλο.

Η επιτυχία επί της Κοζάνης το περασμένο Σάββατο έχει ανεβάσει τη ψυχολογία όλων στα ύψη και άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης δηλώνουν αισιόδοξοι για την κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος. Η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά υπό τις οδηγίες του Βέλικο Ντόβενταν που στα σχέδιά του για το ματς της Κυριακής μάλλον δεν συμπεριλαμβάνει τον Γιάννη Τσάγγαρη. Ο Βολιώτης μέσος ταλαιπωρείται από μία θλάση στα πλευρά και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με πιο ελαφριά προπόνηση.

Αντίθετα, η τεχνική ηγεσία υπολογίζει τον στρατευμένο Παναγιώτη Πετρά που πήρε άδεια από τη μονάδα του, αλλά και τους Στέλιο Μαϊστρέλλη, Κώστα Κιπτίου και Ηλία Μακράκη που εξέτισαν την ποινή που τους είχε επιβληθεί και «χτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής και παίκτες της Νίκης δεν θα είναι μόνοι τους στην Επανομή, αφού στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων τους επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδρομή του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» μπορούν να το δηλώσουν μέχρι σήμερα το βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου. Αντίστοιχα μέχρι σήμερα το βράδυ μπορούν όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για την εκδρομή των Blue Angels στα δικά τους γραφεία (Αναπαύσεως 24).

Ο Κυριαζίδης «σφυρίζει»

στην Επανομή

Ο κ. Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Νίκης στην Επανομή, ενώ βοηθοί του θα είναι ο κ. Χαρίτσης από την ίδια Ένωση και ο κ. Λιώλιας της ΕΠΣ Θράκης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Καβαλιώτης κ. Τερετίδης και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Νίτσας από τη Λάρισα.

* Με ανακοίνωση που εξέδωσαν ο μεγαλομέτοχος, η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εκφράζουν την βαθιά θλίψη για τον θάνατο του πατέρα του αγαπημένου τους ιερέα, π. Απόστολου Ντόκου. Επίσης τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Με Λαμία την Κυριακή

η ομάδα βόλεϊ

Για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών, η Νίκη υποδέχεται την Κυριακή στις 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας τον Γ.Σ. Λαμίας.

Ο τεχνικός κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος, αναμένεται να παρατάξει τις: Ντινοπούλου Ερατώ, Τριπύλα Γλυκερία, Κολοβού Μαρίνα, Τσουρέα Ειρήνη, Αφέντου Ναυσικά, Αντωνίου Ελένη, Σύρου Ευαγγελία, Βλαχάκη Ιωάννα, Τσιακλάγκανου Μάγδα και Αντωνοπούλου Μαρία. Για την ίδια αγωνιστική θα γίνουν και τα παιχνίδια ΑΕΛ-Φθία και Α.Ο. Σουφλαρίων-Ελασσόνα. Επίσης αύριο Σάββατο στις 18.30 η Νίκη θα παίξει εκτός έδρας με τον Α.Ο. Σουφλαρίων για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων.

Επιτυχία σημείωσε

ο χορός της Ερασιτεχνικής

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ερασιτεχνικής Νίκης στο κέντρο διασκέδασης «See You». Η βραδιά ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Κώστα Μανιατάκη να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους.

Αρκετοί ήταν οι επίσημοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μεταξύ αυτών οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Κώστας Καρτάλης, Απόστολος Νάνος και Παύλος Μαρκάκης, ο αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας και Αισωνίας κ. Νίκος Μαυρόπουλος, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Απόστολος Παπατόλιας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχειοφόρου με μεγάλα δώρα και οι αριθμοί που κέρδισαν είναι οι: 1134, 1656, 1659, 3250, 3665. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τα παρακάτω καταστήματα που προσέφεραν αφιλοκερδώς τα δώρα τους: Δημήτρης Ιωαννίδης ΗΛΜΑΚ  (Λ. Ειρήνης 38), Αφοι Μ. Πολύζου A.E. (Δημητριάδος 77), Πέρσικα (Λ. Αθηνών), Κοσμηματοπωλείο «Αδαμάντινο» (Κ. Καρτάλη 120).

Επίσης, η Ερασιτεχνική Νίκη ευχαριστεί για την παρουσία τους, την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το Blue Club «Π. Ντοκούζης», τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου, αλλά πάνω απ’ όλους τον κόσμο που δίνει ώθηση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να επισημάνει την άψογη συνεργασία που είχε με τη διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης «See You» και να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το