Αθλητισμός

«Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. Σάκης Τσιώλης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ξεκαθάρισε ότι βάσει της εικόνας του αγώνα το 0-3 από τον ΠΑΟΚ στο Βόλο αδικεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποδιοργανώθηκε με το γκολ του Βιεϊρίνια, ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε:

«Θέλαμε να σημειώσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να το αφιερώσουμε σ’ έναν δικό μας άνθρωπο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στον Γιώργο Πλακίδα. Δυστυχώς, δεν το καταφέραμε.

Στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από το να είμαστε με 2-0 πίσω στο σκορ. Για μια ακόμη φορά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Ίσως θα έπρεπε να μη μετρήσει το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ γιατί μπήκε σε δεύτερο χρόνο, με τον τερματοφύλακά μας να είναι πεσμένος κάτω. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όμως πήγαμε στα αποδυτήρια με την «πλάτη στον τοίχο».

Στο δεύτερο ημίχρονο και προκειμένου να μπούμε στο παιχνίδι, βάλαμε και δεύτερο φορ, τον Ηλία Σολάκη και με την είσοδο και του Ακόστα, προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ρισκάραμε, δημιουργήθηκαν κενά, τα οποία ο αντίπαλος τα εκμεταλλεύτηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία ξέρει να διαχειρίζεται ένα παιχνίδι, όταν μάλιστα έχει μια διαφορά δύο τερμάτων υπέρ της.

Το σκορ μας αδικεί αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και οφείλουμε να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Θα ρίξουμε μεγάλη βαρύτητα στον ψυχολογικό τομέα, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του Νόε Ακόστα: «Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά».

Όσον αφορά το άλλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Βραζιλιάνο Τικάο, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Είναι έτοιμος να αγωνιστεί και θα τον έχουμε στη διάθεσή μας στα προσεχή παιχνίδια».

Χάβος: Μας περιμένουν

δύσκολα παιχνίδια

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο «Δικέφαλος» έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε καλά. Δεχθήκαμε φυσιολογική πίεση από τον Ολυμπιακό Βόλου. Κυρίως, απειληθήκαμε από κάποια στημένα χτυπήματα του Ολυμπιακού. Κλειστήκαμε στην περιοχή μας και πιεστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, παίξαμε καλά. Οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ: «Η φάση εξελισσόταν δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος ότι ο Λίνο δεν είδε τον παίκτη του Ολυμπιακού που ήταν κάτω».

Για την επιστροφή στην ομάδα των Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς τόνισε: «Μας χαροποιεί το γεγονός ότι όσοι επιστρέφουν από τραυματισμούς είναι καλά. Κάθε προπονητής θέλει να έχει τέτοιου είδους παίκτες στη διάθεσή του».

Ο Μάκης Χάβος αναφέρθηκε, τέλος και στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Πανθεσσαλικό: «Μας στεναχωρεί η κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε. Δεν μπορώ, όμως, να κάνω κάτι εγώ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το