Photo Gallery, Πολιτισμός

«Κιθάρα με ζωντανές αποχρώσεις»

Σαββατόβραδο στο Λαύκο

 

 

Στον πανέμορφο Λαύκο του Νοτίου Πηλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυκιωτών «Η ΔΡΑΣΗ» με την καλλιτεχνική επιμέλεια της  διακεκριμένης  κιθαρίστριας Εύας Φάμπα, διοργανώνει μια Κιθαριστική βραδιά, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κιθαρίστα – συνθέτη Δημήτρη Φάμπα που γεννήθηκε εκεί με τίτλο «Κιθάρα με ζωντανές αποχρώσεις».

Μία βραδιά που εκτός από κλασσικά μουσικά κομμάτια περιλαμβάνει λάτιν, φλαμένκο αλλά και τραγούδια της Κάτω Ιταλίας.

Η Εύα Φάμπα και μια παρέα ταλαντούχων μουσικών, με μια αξιοζήλευτη καριέρα ο καθένας στη μουσική και συνεχή παρουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μαγέψουν το κοινό, μεταφέροντάς το σε άλλους τόπους φανταστικούς, όμορφους και «μεσογειακούς». Ένταση και πάθος, μουσική και ποίηση στο φώς του φεγγαριού !

Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Εύα Φάμπα (κιθάρα), Μαριελένα Απέσσου (τραγούδι), Τέλης Γιαννακούρος (κιθάρα), Κοραλία Θωμά-Καλαμακίδη (χορός), Ηλέκτρα Καπετανάκη (ηθοποιός) και οι Mare Libre με τους Τέτη Κασιώνη (φωνή), Σπύρο Σύρμο (κιθάρα) και Λουμινίτα Μακαβέυ (βιολί).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Λαύκου το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 8.30μμ.

Η είσοδος όπως κάθε χρόνο είναι ελεύθερη.

Η συναυλία διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» και παραδοσιακών ξενώνων της περιοχής.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το