Αθλητισμός

«Η αχαριστία έχει τα όριά της»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ. Γιδόπουλος που αφήνει να εννοηθεί ότι θα φύγει από τη Νίκη

 

 

Μετά από αρκετές ημέρες ο Στράτος Γιδόπουλος πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στη Νίκη. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος, σε απάντηση στους οργανωμένους, αναφέρει αναλυτικά τα χρήματα που έχει βάλει στην ΠΑΕ και καλεί τους φιλάθλους να του αναγνωρίσουν ό,τι έχει κάνει για την ομάδα. Επίσης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Νίκη.

 

 

 

Ύστερα από την πάροδο αρκετών ημερών μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στη Νίκη, ο Στράτος Γιδόπουλος έλυσε τη σιωπή του. Χθες το απόγευμα έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση με την οποία αναφέρει αναλυτικά το ποσό που έχει δαπανήσει για την ΠΑΕ την τριετία που βρίσκεται στη βολιώτικη ομάδα.

Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ έχει δώσει πάνω από 1.800.000 ευρώ για ανάγκες της Νίκης (παλιότερα χρέη, οφειλές στο ΙΚΑ, μεταγραφές, αμοιβές παικτών κλπ) και ως απόδειξη επικαλείται τα επίσημα έγγραφα που υπάρχουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Άλλωστε κατ’ επανάληψη ο ίδιος έχει δηλώσει ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί τα γραφεία και να διαπιστώσει με αποδείξεις πόσα χρήματα και για ποιον λόγο έχει διαθέσει στην ομάδα.

Κλείνοντας εκφράζει την ευχή «ο επόμενος να βάλει περισσότερα χρήματα και να έχει καλύτερα αποτελέσματα». Μ’ αυτή τη φράση αφήνει για άλλη μια φορά ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγει από τη Νίκη, καθώς στο τέλος κάνει λόγο για αχαριστία από την πλευρά των φιλάθλων. Η ανακοίνωση του κ. Γιδόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση των οργανωμένων συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Όσοι χρέωσαν την ομάδα πρέπει να πληρώσουν. Εγώ πρώτος, μιλώντας για τον εαυτό μου, σας δηλώνω ότι από τον Αύγουστο του 2008 που ανέλαβα έχω πληρώσει:

1) Επί τρία χρόνια δόσεις εφορίας (49.000 ευρώ).

2) Επί τρία χρόνια δόσεις και προκαταβολές ρυθμίσεων ΙΚΑ (157.000). Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι 6-7 δόσεις περίπου έχουν πληρωθεί από τον κ. Δημήτρη Ιωαννίδη, τον κ. Γιώργο Βαλαχή και από εισπράξεις αγώνων.

3) Πλήρωσα περίπου 500.000 ευρώ για 41 παλιότερες προσφυγές μεταξύ 2004-2007.

4) Πλήρωσα για 81 νέους ποδοσφαιριστές για μισθούς και συμβόλαια σε τρία χρόνια περίπου 1.000.000 ευρώ.

5) Προσωπικό, μασέρ, προπονητές περίπου 200.000 ευρώ.

6) Εγγυητικές 50.000 ευρώ.

7) ΕΠΟ 65.000 ευρώ.

8) Δελτία έκδοσης 26.000.

Για την ενημέρωση σας λοιπόν στην τριετή ενασχόληση μου με τη Νίκη Βόλου έβαλα πάνω από 1.800.000 ευρώ και όλα αυτά με αποδείξεις. Εδώ σημειώνω ότι ουδέποτε χρέωσα την ομάδα έστω και με ένα ευρώ για τα έξοδα που έκανα αυτά τα χρόνια ερχόμενος στον Βόλο ή πηγαίνοντας σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας (βενζίνες, αεροπορικά εισιτήρια ξενοδοχεία), σε αντίθεση με άλλες εποχές.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι αφού ελέγξετε όλα τα παραπάνω να μου αναγνωρίσετε τι έκανα εγώ για τη Νίκη. Εύχομαι ο επόμενος να βάλει περισσότερα χρήματα και να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά γιατί η αχαριστία έχει τα όρια της».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει τη μορφή απάντησης στα όσα υποστήριξε πρόσφατα το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» που κατηγορούσε ανοικτά τον κ. Γιδόπουλο και τους υπόλοιπους μετόχους για σοβαρά λάθη που έγιναν εις βάρος της ομάδας. Τώρα μένει να δούμε και την τοποθέτηση του άλλου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Νίκης, των Blue Angels, που πιθανότατα σήμερα θα τοποθετηθεί επίσημα για τη στάση που θα κρατήσει.

 

Νέα του τμήματος

πόλο της Νίκης

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης, η οποία όπως είναι γνωστό το περασμένο καλοκαίρι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην παρθενική της μόλις παρουσία στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν κοιτούν μόνο τη «βιτρίνα». Όπως πράττουν και στα υπόλοιπα τμήματα που καλλιεργεί η Ερασιτεχνική Νίκη, έτσι και σ’ αυτό της υδατοσφαίρισης δίνεται μεγάλο βάρος και στην υποδομή, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις, προκειμένου ο σύλλογος να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη και στο συγκεκριμένο άθλημα με το πέρασμα του χρόνου.

Στο τμήμα υδατοσφαίρισης υπάρχουν δύο έφοροι, οι οποίοι διαθέτουν πείρα στο χώρο και έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρουν νέα παιδιά στο πόλο της Νίκης. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο εν λόγω τμήμα (γεννημένα το 1999 και νεότερα) μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κ.κ. Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742), προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της υποδομής του πόλο διεξάγονται καθημερινά (πλην Τετάρτης) από τις 9 έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το