Photo Gallery, Αθλητισμός

«Εκστρατεία» στην Τσαριτσάνη η Νίκη

 

Μεγάλη η κινητοποίηση των φιλάθλων για τον αγώνα με τον Οικονόμο

* Λύθηκε το συμβόλαιο του Στεργίδη

Στη Νίκη κρατούν την καλή εμφάνιση κόντρα στον Θρασύβουλο και ξεχνούν τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος. Εξάλλου, βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ξεκινά την Κυριακή, με τους «κυανόλευκους» να ετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μάλιστα στο πλευρό τους θα έχουν εκατοντάδες φιλάθλους, στις τάξεις των οποίων επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Λυμπέρη Στεργίδη. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσουν ο προπονητής Αλέξη Αλεξίου και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κυπτίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών της Νίκης στον αγώνα της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο δεν συνοδεύτηκε και από την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος. Κατά γενική ομολογία οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και δικαιούταν καλύτερο αποτέλεσμα από την ήττα με 0-1. Ωστόσο, «πλήρωσαν» την επιθετική τους δυστοκία, αφού δημιούργησαν ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν. Αντίθετα, η ομάδα της Φυλής κατάφερε να σκοράρει από μία στημένη φάση και χωρίς να είναι καλύτερη να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Στη Νίκη, έχουν ήδη αναλύσει τα όποια λάθη έγιναν  στον συγκεκριμένο αγώνα τον οποίο αφήνουν πίσω τους διότι στρέφουν την προσοχή τους στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που αρχίζει την Κυριακή. Η Νίκη θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως επιτάσσει η ιστορία της και να ξεφύγει από αυτή την κατηγορία που έχει «κολλήσει» τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά καλείται να μπει με το «δεξί» στη διοργάνωση αντιμετωπίζοντας στην Τσαριτσάνη τον τοπικό Οικονόμο. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο μια και η αντίπαλη ομάδα θα αγωνιστεί με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου στην κατηγορία, ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Ωστόσο και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης δεν θα είναι μόνοι τους, αφού εκατοντάδες φίλαθλοι σχεδιάζουν να μεταβούν στην Τσαριτσάνη προκειμένου να τους συμπαρασταθούν. Ιδιαίτερα στις τάξεις των οργανωμένων η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα και οι τέσσερις σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών και συγκεκριμένα το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», οι Blue Angels, ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης και η «Θύρα 3-Volos Club» διοργανώνουν εκδρομή και έχουν γνωστοποιήσει πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία των συνδέσμων μέχρι σήμερα το βράδυ. Ως χθες είχαν συμπληρωθεί τέσσερα πούλμαν και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο αριθμός θα μεγαλώσει.

Εξάλλου, ο κόσμος της Νίκης έχει αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια και απέδειξε και στο ματς με τον Θρασύβουλο ότι θα σταθεί στο πλευρό του Αλέξη Αλεξίου και των παικτών του σε κάθε αγώνα είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας.

Στο μεταξύ, την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, θα δώσει σήμερα Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» ο προπονητής των «κυανολεύκων» Αλέξης Αλεξίου. Μαζί του θα είναι και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Κυπτίου. Οι δύο άνδρες θα αναφερθούν στην αναμέτρηση με τον Οικονόμο και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τέλος ο Στεργίδης

Με μία λιτή ανακοίνωση η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον ποδοσφαιριστή Λυμπέρη Στεργίδη. Το κείμενο αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λυμπέρη Στεργίδη. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λύθηκε κοινή συναινέσει και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή σταδιοδρομία».

Αποδείχθηκε λοιπόν πως ο αποκλεισμός του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή από την αποστολή του αγώνα με τον Θρασύβουλο δεν ήταν τυχαίος, παρότι είχε αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει. Προφανώς το «γυαλί είχε ραγίσει» ανάμεσα στον παίκτη και την ΠΑΕ και γι’ αυτό προτιμήθηκε να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα δοθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της «Grapheteria» (Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου), η οποία συνεργάζεται με την ΠΑΕ. Εκεί θα καταγράφονται τα ονόματα των ενδιαφερομένων, οι οποίο εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το