Αθλητισμός

«Είχαμε μέτρια παρουσία»

Προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Σ. Τσιώλης

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έδειξε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν στο μηδέν και να μην καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη (0-0). Ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος της αναμέτρησης παρουσιάστηκε προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου, όσον αφορά την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα:

«Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι. Πήραμε την ισοπαλία και αυτό είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Μετά το 60′ και την αποβολή του Ολίσε μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την αριθμητική μας υπεροχή, όμως αντ’ αυτού χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, δημιουργήσαμε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Αν μια ομάδα δικαιούται κάτι περισσότερο από το ματς αυτή είναι ο Εργοτέλης. Βλέπουμε πλέον μπροστά μας το ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, στο οποίο θα αγωνιστούμε με πάθος για την κατάκτηση της νίκης».

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε και για τις αμφισβητούμενες φάσεις: «Αν δικαιούται κάποιος να φωνάζει για πέναλτι αυτός είναι ο Εργοτέλης και όχι εμείς, για την ανατροπή του Μόνχε».

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές τόνισε ότι η ομάδα θα κινηθεί για έναν επιθετικό και ένα μεσοεπιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα.

Καραγεωργίου:

Αξίζαμε τη νίκη

Την άποψη ότι η ομάδα του Εργοτέλη θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Νίκος Καραγεωργίου.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι όπου το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, καθώς χάθηκαν καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Πιο κοντά πιστεύω όμως ότι φτάσαμε εμείς στο γκολ και αν κάποιος δικαιούταν τη νίκη, αυτός ήταν ο Εργοτέλης. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου ειδικά στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα που παίζαμε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ολίσε».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Εργοτέλη αναφέρθηκε και στην αντιαθλητική ενέργεια του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή :

«Δεν ήταν καθόλου συναδελφική η συμπεριφορά του γιατί άφησε μόνους τους συμπαίκτες του, και θα τιμωρηθεί για αυτή του την ενέργεια».

Για την φάση που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα στην οποία ο Εργοτέλης ζήτησε πέναλτι, θεωρώντας πως ο Μπούντιμιρ ανατράπηκε από τον Σέλεζι, ο Καβαλιώτης τεχνικός ανέφερε:

«Όλοι μου λένε και εγώ ο ίδιος πιστεύω ότι είναι πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει».

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Νίκος Καραγεώργιου μίλησε για το θέμα των μεταγραφών: «Η μεταγραφή του Κυριακίδη είναι μια μελλοντική κίνηση που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και στα επόμενα ματς. Από εκεί και πέρα δεν θα κινηθούμε για άλλη μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο, εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό μέχρι το τέλος Ιανουαρίου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το