Αθλητισμός

«Δεν περίμενα καλύτερο ντεμπούτο»

Τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Β. επί της Κέρκυρας

Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Σερραίος τεχνικός μετά τη λήξη του αγώνα παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Σάκη Τσιώλη. Εξήγησε πως η ομάδα του έφτασε στο σπουδαίο διπλό επί της Κέρκυρας, τονίζοντας ότι δεν περίμενε καλύτερο ντεμπούτο. «Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δίκαια προηγήθηκε με 0-3 στο σκορ, ενώ θα μπορούσε βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε, το σκορ να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.  Στην επανάληψη, είχαμε μια αδικαιολόγητη καθίζηση και μπορώ να πω ότι το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Κέρκυρα, ίσως να της έδωσε το δικαίωμα να πιστέψει στην ανατροπή. Όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν» είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Και προσέθεσε: «Την περασμένη Τρίτη που έκανα την πρώτη επαφή μαζί τους, τους είπα ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και ότι θα πλήρωνα εισιτήριο για να την παρακολουθήσω. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το συνάδελφό μου και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα καλύτερο ντεμπούτο. Από δω και πέρα, πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση ενώ δε χρειάζεται να κάνουμε πολλές αλλαγές, μόνο σε κάποια ατομικά μαρκαρίσματα».

Μπάντοβιτς:

Θα πετύχουμε

το στόχο μας

Απογοητευμένος από την βαριά ήττα αλλά και αισιόδοξος ότι τελικά η Κέρκυρα θα πετύχει τον στόχο της, εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην συνέντευξη Τύπου. «Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες, ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς και μάλιστα στην έδρα μας. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι και μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού Βόλου, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς για να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε κατά πολύ την εικόνα μας, μπορέσαμε πολύ νωρίς να μειώσουμε το σκορ, ενώ στη συνέχεια, δημιουργήσαμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι μας προβληματίζει η απόδοση της ομάδας στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά από δω και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και θεωρώ ότι ο στόχος που έχουμε, δηλαδή η παραμονή στην κατηγορία, θα επιτευχθεί. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κέρκυρας για τη συμπαράστασή του».

Ερωτηθείς για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, είπε: «Όλα τα παιδιά που είναι στο ρόστερ και είναι σε θέση να αγωνιστούν, θα το κάνουν. Δε θέλω όμως να συζητάω για τις επιλογές μου. Μέσα από τις προπονήσεις διακρίνω ποιος ποδοσφαιριστής είναι ετοιμοπόλεμος για να αγωνιστεί».

Μητρόπουλος:

Δίκαιη νίκη

Ο νεαρός μέσος των «ερυθρολεύκων», Παύλος Μητρόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας: «Η νίκης μας ήταν σημαντική απέναντι σε μι πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Κέρκυρα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σαφώς ανώτεροι και δίκαια σημειώσαμε τρία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, όμως με σωστή τακτική μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και πλέον κοιτάμε τις πιο υψηλές θέσεις».

Από την πλευρά του ο μέσος της Κέρκυρας, Δημήτρης Γραμμόζης τόνισε: «Θέλαμε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου για να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, καθώς στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μου ήταν κακή, ενώ ο αντίπαλος ότι έκανε μέσα στο γήπεδο του βγήκε. Στην επανάληψη δείξαμε καλύτερα στοιχεία, ως ομάδα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως πετύχαμε μόλις ένα γκολ.

Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την Ξάνθη, όπου πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το