Photo Gallery, Αθλητισμός

«Δεν ξέρω τίποτα»

Άγνοια δήλωσε ο Σ. Πιλάβιος για την ύπαρξης τρίτης κασέτας

Κεντρικό θέμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι ο Σοφοκλής Πιλάβιος, μπορεί να ήταν η αδειοδότηση και οι νέοι όροι της, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλέγον ζήτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Πιλάβιος όταν ερωτήθηκε για το ζήτημα με τις κασέτες και την ύπαρξη της τρίτης κασέτας, η οποία ενδεχομένως να τον εμπλέκει ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα…

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν ξέρω τίποτα», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος για άλλη μια φορά διέψευσε τις φημολογούμενες συναντήσεις του με τον κ. Δαλούκα.
«Η UEFA παρακολουθεί. Ίσως ζητήσει εξηγήσεις», είπε για τη βία με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και προανήγγειλε διακοπές αγώνων στην νέα αγωνιστική σεζόν, σε περίπτωση εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε ότι οι ίδιοι οι πρόεδροι της ΠΑΕ ήταν αυτοί που ψήφισαν ομόφωνα την επιβολή των αυστηρότερων κριτηρίων, σχολιάζοντας στη συνέχεια: «Μην ψάξουν οι ΠΑΕ να βρουν αποδιοπομπαίους τράγους» Ο Σοφοκλής Πιλάβιος πήρε θέση –επίσης- και στο ενδεχόμενο διοργάνωσης του πρωταθλήματος εκφράζοντας την στήριξή του στην Σούπερ Λίγκα.

Σχετικά με τον Γιώργο Δαλούκα ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε: «Είναι ψευδές ότι συναντήθηκα με τον Δαλούκα. Δεν υποσχέθηκα σε κανένα διαιτητή ότι θα επανέλθει σε πίνακα. Ο Δαλούκας φαντάζομαι δε θα ήθελε και ο ίδιος να ξαναδιαιτητεύσει. Φανταστείτε να οριστεί ο Δαλούκας σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός».

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πιλάβιος ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Χατζηαποστόλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ομοσπονδίας, η οποία προηγήθηκε της συνέντευξης Τύπου. Αιτία ήταν οι τελευταίες τοποθετήσεις του κ. Χατζηαποστόλου, με τις οποίες στρέφονταν εναντίον του προέδρου της ομοσπονδίας. Ο κ. Χατζηαποστόλου αρνήθηκε να παραιτηθεί και το θέμα της απομάκρυνσής του, τέθηκε σε ψηφοφορία, η οποία ακολούθησε. Το αποτέλεσμά της, ήταν ομόφωνο, υπέρ της πρότασης του κ. Πιλάβιου. Μοναδική εξαίρεση, ο Τζόνι Βεκρής ο οποίος ψήφισε «λευκό». Τη θέση του κ.Χατζηαποστόλου ανέλαβε ο Γιάννης Οικονομίδης.

Τέος, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΠΟ, επισημαίνει πως το πρωτάθλημα της «μεγάλης» κατηγορίας θα εξακολουθεί να το διοργανώνει η Σούπερ Λιγκ, παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Μπιτσαξής την έχει χαρακτηρίσει «ακατάλληλη». Παράλληλα, αρνείται κατηγορηματικά να προχωρήσει σε μετάκληση ξένων διαιτητών.

Κάλεσε Λαγό

ο Σάντος

Με την κλήση των 19 «εκλεκτών» του Φερνάντο Σάντος άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με Μάλτα στις 26/3 για τα προκριματικά του Euro 2012 αλλά και για το φιλικό με Πολωνία τρεις μέρες αργότερα. Νέο πρόσωπο, ο Παναγιώτης Λαγός της ΑΕΚ, ο οποίος επιστρέφει στην «Γαλανόλευκη», μετά τον Ιανουάριο του 2006.
Τη 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Τζόρβας, Χαλκιάς, Βύντρα, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μόρας, Αβ.Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Λαγός, Καφές, Καραγκούνης, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου.
Εκτός έμειναν οι Σηφάκης , Μάκος και Σπυρόπουλος λόγω τραυματισμών.
Επίσης τη συμπαράστασή τους στον Ερίκ Αμπιντάλ, μαζί με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση, εξέφρασαν οι Έλληνες διεθνείς, μέσω του αρχηγού τους Γιώργου Καραγκούνη και του προπονητή τους Φερνάντο Σάντος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το