Photo Gallery, Αθλητισμός

«Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Τόνισε στους παίκτες του Ολυμπιακού Β. ο Μάκης Κατσαβάκης

Ο Μάκης Κατσαβάκης δίνει οδηγίες σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη χθεσινή προπόνηση (φωτό Π. Γιάνναρος)


Με τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του θα αγωνιστεί αύριο στις 17.15 στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός Βόλου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ο Σερραίος τεχνικός ανέλαβε και επίσημα προχθές τα καθήκοντά του, ως προπονητής της ομάδας, όπου και είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ενώ στη συνέχεια προπόνησε τους «ερυθρόλευκους».

Ο νέος τεχνικός του βολιώτικου συγκροτήματος στην ομιλία του προς του παίκτες του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου. Είστε μια καλοδουλεμένη ομάδα και σας παρακολουθώ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Θέλω να συνεχίσετε έτσι, στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια φιλοσοφία. Δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά στην ομάδα, ενώ οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Να μπούμε στην πεντάδα και να πάρουμε το Κύπελλο».

Αναχωρεί σήμερα

για Κέρκυρα

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τη Κέρκυρα έγινε χθες το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη, αλλά και του άμεσου συνεργάτη του, Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στον Ηρακλή και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο, κάτι που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν στην αρχή σε διάφορες ασκήσεις, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Όπως φάνηκε, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, αν και στην ενδεκάδα θα υπάρξουν δύο νέα πρόσωπα. Τη θέση του τιμωρημένου Λέαντρο Άλβαρεζ θα πάρει ο νεαρός Παύλος Μητρόπουλος, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ηλίας Σολάκης, αντί του Χουάν Μαρτίν. Οι υπόλοιποι εννέα ποδοσφαιριστές θα είναι αυτοί που αγωνίστηκαν στα τρία τελευταία ματς με Ατρόμητο, Λάρισα και Ηρακλή και συγκεκριμένα οι Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ουμπίντες, Καπετάνος, Μόνχε και Μπρέσκα.

Εκτός του Άλβαρεζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Χαβιέ Τομάς, ο οποίος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις εκτός έδρας επιτυχίες, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να ηττηθούν μακριά από το Βόλο από τις 5 Δεκεμβρίου, όταν και έχασαν με 1-0 στην Ξάνθη. Έκτοτε μετρούν τρεις νίκες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λάρισα και μία ισοπαλία με τον Εργοτέλη.

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί πρόσφατα αντιμέτωπες για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 2-0 στην Κέρκυρα με τέρματα των Μόνχε (με πέναλτι) και Μαρτίν, ενώ στο Βόλο οι «Φαίακες» είχαν επικρατήσει με 2-1, για να αποκλειστούν από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» πρόκειται να αναχωρήσει σήμερα στις 10.30 το πρωί για την Κέρκυρα, ενώ οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία είναι οι εξής: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σέλεζι, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Ρόκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Καπετάνος, Τικάο, Μητρόπουλος, Ακόστα, Νέμεθ, Μπρέσκα, Ουμπίντες, Μόνχε, Ροντρίγκεζ, Μαρτίν, Σολάκης και Γκότοβος.

Η Κέρκυρα

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, από τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Αστέρα στην Τρίπολη, η Κέρκυρα θα υποδεχθεί αύριο τον Ολυμπιακό στο νησί των Φαιάκων. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, ο οποίος και χθες προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ηλία Ιωάννου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουκά Αποστολίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, όπως και του Χαρίδημου Μίχου που έχει τράβηγμα στο ισχίο.

Ο Βοσκάκης

«σφυρίζει»

Κέρκυρα-

Ολυμπιακός Β.

Ο κ. Μιχάλης Βοσκάκης από το Ρέθυμνο ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, με βοηθούς τους κ.κ. Λεωνίδα Βασιλειάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Πολυχρόνη Κωσταρά από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία.

Αύριο αγωνίζονται

οι Νέοι

Αύριο Σάββατο στις 12.00, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρα, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20 της Σούπερ Λιγκ.

Ο προπονητής, Αντώνης Μάνδαλος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα στο νησί των Φαιάκων: Αβδελάς, Ξανθάς, Βαλωτής, Γιαννόπουλος, Ζενούνι, Ζέρης, Ζυγκερίδης, Κόμνος, Κοτζαθανάσης, Λέτσος, Μαρμαρινός, Νάκας, Ναουμίδης, Ποζιόπουλος, Σφάκας, Τρίμμης, Τσίπη και Χολέβας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μακανίκας και Κολημήτρας, καθώς και οι Καράτσαλος και Δημητριάδης.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Νίκος Πουλημάς, με βοηθούς τους κ.κ. Θωμά Βλάσση και Βασίλη Δράμπαλο (όλοι από ΕΠΣ Κέρκυρας).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το