Κατηγορίες: Αθλητισμός

«Δίψα» για πρόκριση…

Ο Ολυμπιακός Β. υποδέχεται στις 3.30 μ.μ. τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος θα επιδιώξει να πάρει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, η οποία θα διεξαχθεί στις 3.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Connx TV Sports 1).

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2010, καθώς η σημερινή αναμέτρηση είναι η τελευταία για την χρονιά που φεύγει. Ο νικητής του αγώνα θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στην περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο, δεν θα έχει παράταση και θα υπάρξει επαναληπτικός στις Σέρρες.

Η μεγάλη επιτυχία επί του Παναθηναϊκού ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό «τρέχουν» και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιαστούν «προσγειωμένοι» και σοβαροί στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης θεωρείται εφικτός στόχος, ωστόσο, για να μπορέσουν οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη να συνεχίσουν στη διοργάνωση του Κυπέλλου, οφείλουν να είναι πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην επιτρέψουν στους παίκτες του Πανσερραϊκού να φύγουν νικητές από το γήπεδο.

Πρόβλημα με Μόνχε

Ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, να παίξουν έξυπνα και μυαλωμένα και να κυνηγήσουν με πάθος την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βιθέντε Μόνχε, του «χρυσού» σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Μόνχε συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή που ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην περίπτωση που ο Μόνχε μείνει οριστικά εκτός μάχης, τη θέση του θα πάρει ο Ηλίας Σολάκης, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με σύστημα 4-4-2.

Έτσι ο Γιακούποβιτς θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ οι Σέλεζι και Ζαραδούκας θα είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ντολεζάι και Σανκαρέ, ενώ οι Άλβαρεζ και Μητρόπουλος θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ. Ουμπίντες και Καπετάνος θα αγωνιστούν στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά αντίστοιχα, ενώ το επιθετικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Σολάκης και Μαρτίν.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Ρόκα, Ρίκκα, Ρόκας, Ψυχογιός, Τομάς, Μπρέσκα, Σκάρος και Μόνχε.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού βρίσκεται από χθες στο Βόλο με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Άμο και του τιμωρημένου Μαβενέ. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκονται οι Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Μουσικάκης, Ασλανίδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Άλβαρεζ, Αμπουμπακάρι, Νταλέ, Λεοζίνιο, Κάστρο, Τάντιτς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης και Μπέλιτς.

Η είσοδος στο

Πανθεσσαλικό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενημερώνει τους φιλάθλους για τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, οι οποίες είναι οι εξής:

– 15€ (γενική είσοδος) σε όλες τις θύρες, πλην των θυρών με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και VIP.
– 10€ (οργανωμένοι-γυναίκες), πλην των θυρών με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και VIP.
– 50 € στη θύρα 16 – κερκίδα 108, Θέσεις περιορισμένες (στις θέσεις εισιτηρίων διαρκείας Silver-Επισήμων), των οποίων η προπώληση θα πραγματοποιηθεί μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ.

– Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 14 ετών.
– Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Σήμερα Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 13:30.

Απαγόρευση

κυκλοφορίας

στο Πανθεσσαλικό

Στάδιο

Μέτρα ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα, ανάμεσα στις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα εφαρμόσει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι τις 6.30 το απόγευμα. Σύμφωνα με την απόφαση, απαγορεύεται η κυκλοφορία κάθε οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς και στο τμήμα της οδού Σταδίου από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Σταδίου από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι τις 6.30 το απόγευμα. Η προσέγγιση θα γίνεται από τον κόμβο Φυτόκου μέσω των οδών Φυτόκου-Αγίου Διονυσίου-Σταδίου-Πανθεσσαλικό και από τον κόμβο Μελισσατίκων μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου-Δοξοπούλου-Σταδίου-Πανθεσσαλικό. Η αναχώρηση των φιλάθλων θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της διαδρομής Σταδίου-Αγ. Διονυσίου-Φυτόκου-Περιφερειακή οδός.

Ανακοίνωση

του ΣΦΟΒ

Από τον ΣΦΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Φίλοι του Ολυμπιακού, σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα δίνει αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Όλοι θα δώσουμε το «παρών» στο Πανθεσσαλικό για πολλούς λόγους.

Πρώτον, για να επευφημήσουμε τους παίκτες μας για τη μεγάλη νίκη του Σαββάτου, μια νίκη που μας έδωσε χαρά και περηφάνια.

Δεύτερον, να βοηθήσουμε με τις εκδηλώσεις μας να πάρουμε την πρόκριση για τους «8» και να αρχίσουμε να φιλοδοξούμε για ακόμη μεγαλύτερη διάκριση στο θεσμό.

Τρίτον, να στείλουμε το μήνυμα ότι η ομάδα μας αρχίζει να γράφει ιστορία και ότι εμείς οι οπαδοί θα είμαστε κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα και στα εύκολα.

Όλοι λοιπόν σήμερα στο Στάδιο για μεγάλη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου».

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ώρα: 15.30

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

1. Γιακούποβτις

25. Σέλεζι

31. Ζαραδούκας

3. Ντολεζάι

19. Σανκαρέ

13. Άλβαρεζ

30. Μητρόπουλος

8. Ουμπίντες

11. Καπετάνος

77. Σολάκης

9. Μαρτίν

Προπονητής:

Σ. Τσιώλης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

30. Ράντμαν

27. Άλβαρεζ

11. Παντελιάδης

4. Βοσκόπουλος

23. Παπάζογλου

5. Κάστρο

26. Λεοζίνιο

86. Σουμπίνιο

8. Μπέλιτς

7. Γεωργιάδης

18. Νταλέ

Προπονητής:

Ντ. Κοκότοβιτς

Διαιτητής: Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Ελευθερίου (ΕΠΣ Αθηνών)

Τέταρτος διαιτητής: Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ακτιβιστές βανδάλισαν το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο

Ακτιβιστές της οργάνωσης Animal Rising βανδάλισαν σήμερα το νέο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου σε…

12 Ιουνίου 2024

Φωτιά στην Κύπρο: Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο – Καίγονται σπίτια, εκκενώνονται χωριά

Ανεξέλεγκτη καίει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην Πάφο της Κύπρου ενώ ενεργοποιήθηκε το…

11 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: «Να τελειώνουν τα ψέματα» – «Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας»

«Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και…

11 Ιουνίου 2024

Ναυάγιο στα ανοιχτά της Υεμένης: Στους 39 οι νεκροί μετανάστες – 150 οι αγνοούμενοι

Στους 39 αυξήθηκε ο αριθμός των μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους όταν το σκάφος…

11 Ιουνίου 2024

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 2χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί – Το χρονικό

Παραμένει η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του 2χρονου αγοριού που κινδύνευσε στη θάλασσα…

11 Ιουνίου 2024

Ισπανία: Πλημμύρισε το αεροδρόμιο της Πάλμα δε Μαγιόρκα – Εικόνες χάους

Το νερό έπεφτε από το ταβάνι και τα αεροπλάνα καθηλώθηκαν στους πλημμυρισμένους διαδρόμους στο αεροδρόμιο…

11 Ιουνίου 2024