Κατηγορίες: Αθλητισμός

«Αντρίκεια και παλικαρίσια νίκη»

Χαρακτήρισε την επιτυχία επί του ΠΑΟ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Αχιλλέας Μπέος

 

 

Για ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, ενώ χαρακτήρισε παλικαρίσια τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού. Επίσης χαρακτήρισε υπάλληλο τον Δημήτρη Γόντικα και αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στους κ.κ. Μπιτσαξή, Πατέρα, Κούγια, αλλά και στον κ. Γιδόπουλο: Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μπέος μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική μέρα. Αυτή τη χαρά της πόλης την αφιερώνω στον πατέρα μου και ελπίζω να του δώσει κουράγιο. Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα. Ο Ολυμπιακός Βόλου μας έχει κάνει περήφανους. Παρότι το τελευταίο διάστημα έχω γίνει προσωπικός στόχος και θα μπορούσε να στοιχίσει αυτό στην ομάδα, τελικά τα καταφέραμε. Ήταν μια αντρίκεια και παλικαρίσια νίκη. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα έχει παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αν και έχει αδικηθεί διαιτησία, αλλά τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος να δώσω συνέντευξη Τύπου μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και να μιλήσω για όλους και για όλα και κυρίως για το τι μέλλει γενέσθαι με τα διοικητικά. Θα σας ενημερώσω, ωστόσο, μέχρι την Μεγάλη Τρίτη, αν αυτό συμβεί.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, στους συνεργάτες μου που είναι δίπλα μου. Θέλω να πω πως το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους και φλώρους.

Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και αυτή η δουλειά που έγινε φέτος στο Βόλο δεν είναι ούτε λαμογιά, ούτε στήσιμο, αλλά προϊόν σκληρής δουλειάς και τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα. Στον Ολυμπιακό υπάρχει ένα μοντέλο διοίκησης που το ζηλεύουν εχθροί και φίλοι. Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο του Βόλου».

Για το επεισόδιο με τον κ. Γόνικα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε:

«Δεν έχω τίποτα με τον επίσημο Παναθηναϊκό, αλλά με τους υπαλλήλους, όπως είναι ο κ. Γόντικας, οι οποίοι δικαιολογημένα πασχίζουν για το ψωμί τους και για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Αυτοί όλοι είναι περαστικοί από το ποδόσφαιρο.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να βρει τους κατάλληλους παράγοντες, οι οποίοι θα βγουν μπροστά και θα διοικήσουν την ομάδα τους.

Αφιερώνω επίσης την είσοδο του Ολυμπιακού Βόλου στους  κ.κ. Μπιτσαξή, Κούγια, Πατέρα και Γιδόπουλο. Μια ομάδα με 3,5-4 εκατ. ευρώ, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ», με αντιπάλους με δεκαπλάσιο μπάτζετ».

* Ο Αχιλλέας Μπέος θα συζητήσει την Μεγάλη Πέμπτη για το πριμ που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε ότι αφορά το… γλέντι αυτό έγινε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Βόλου, όπου οι ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση πανηγύρισαν την επιτυχία της φετινής σεζόν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-0 από τη Λιόν στη Γαλλία-Ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό ματς για τον Κωστούλα

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της Φάσης Πρωταθλήματος του Γιουρόπα Λιγκ χάνοντας με…

27 Σεπτεμβρίου 2024

Αθωώθηκε σε ηλικία 88 ετών ο μακροβιότερος θανατοποινίτης στον κόσμο

Ο Ιάπωνας Ιουάο Χακαμάντα, 88 ετών, που πέρασε 46 χρόνια στην πτέρυγα των θανατοποινιτών, αθωώθηκε…

27 Σεπτεμβρίου 2024

Μίκαελ Σουμάχερ: Τρεις άνδρες κατηγορούνται στη Γερμανία για απόπειρα εκβιασμού της οικογένειας του θρύλου της Φόρμουλα 1

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για σχέδιο εκβιασμού της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, με τις…

26 Σεπτεμβρίου 2024

Καρυστιανού σε Οικονόμου: «Τα Τέμπη δεν είναι μια ιστορία που πάλιωσε, δεν θα κλείσουμε τα μάτια μας»

Τη δική της απάντηση στους χαρακτηρισμούς, που χρησιμοποίησε ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Βασίλης Οικονόμου…

26 Σεπτεμβρίου 2024

Σίφνος: Υπάλληλος των ΕΛΤΑ υπεξαίρεσε πάνω από 130.000 ευρώ και σκηνοθέτησε τη ληστεία

Μία υπάλληλος των ΕΛΤΑ στη Σίφνο σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της, αλλά -όπως αποδείχτηκε από…

26 Σεπτεμβρίου 2024

Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου: «Είστε γυμνοσάλιαγκας – Ασκεί bullying»

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον…

26 Σεπτεμβρίου 2024