Κατηγορίες: ΑθλητισμόςΤοπικά

«Αμυντική λειτουργία για σεμινάριο»

Ο Σ. Τσιώλης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του Ολυμπιακού Β.

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του, ενώ αναφερόμενος στους «πράσινους» τόνισε πως θα βρουν το σθένος να ξεπεράσουν τη δύσκολη θέση που βρίσκονται.

«Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, μα πάνω απ’ όλα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια έδρα που πολλοί δεν περίμεναν να κερδίσουμε. Η επιτυχία αυτή για την ομάδα μου ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία.

Ήταν μια δίκαιη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η ομάδα μου ήλεγξε το ματς, ενώ δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα. Νομίζω ότι η αμυντική μας λειτουργία ήταν για σεμινάριο.

Από εκεί και πέρα είδαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω για τον λόγο αυτό έγινε και η αλλαγή του Μπρέσκα, με στόχο να φτάσουμε στη νίκη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου για την εμφάνισή τους. Πραγματικά πέρασαν πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό και άξιζαν μια τέτοια επιτυχία. Η βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα την αδικεί κατάφωρα, από τη στιγμή που θα έπρεπε να είχε περισσότερους πόντους. Οι παίκτες μου, ωστόσο, πίστεψαν στους εαυτούς τους, ενώ και ο κόσμος πιστεύει σ’ αυτή την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα που απλά βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Πιστεύω πως θα βρει το σθένος να αντιμετωπίσει την κρίση που περνά και να βγει από αυτή».

Από την πλευρά του ο Κώστας Καπετάνος δήλωσε: «Καταφέραμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη, για τον Ολυμπιακό Βόλου, τους εαυτούς μας και για τους φιλάθλους μας. Με τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά και το στήσιμο που είχε η ομάδα μέσα στο γήπεδο καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Δεν δυσκολευτήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν μας πίεσε, από τη στιγμή που δεν του το επιτρέψαμε εμείς με την απόδοσή μας. Πετύχαμε το γκολ, σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Πιάσαμε το όριο των 20 βαθμών που είχε θέσει ο προπονητής μας, αν και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς στο ενεργητικό μας.

Εκ μέρος όλων των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον προπονητή μας και τον πρόεδρο για ένα συμβάν που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Ενωμένοι το ξεπεράσαμε και φάνηκε με το αποτέλεσμα που πήραμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο»

Σημ. Ο Καπετάνος αναφερόταν στο γεγονός ότι μετά την ισοπαλία που παραχώρησε ο Ολυμπιακός στον Άρη κάποιοι ποδοσφαιριστές βγήκαν εκείνο το βράδυ να διασκεδάσουν με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να ενοχλήσει τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία.

Σε άλλο γήπεδο

ο Φερέιρα

Καμία συναίσθηση της κατάστασης δεν φάνηκε να είχε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ζεσούαλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος εξέφρασε την άποψη πως ο Παναθηναϊκός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και αφού τόνισε πως η ευθύνη της ήττας βαραίνει άπαντες στην ομάδα, δεσμεύτηκε πως εκείνη θα παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και ήμασταν κυρίαρχοι και στα 90 λεπτά, χάνοντας ευκαιρίες να φτάσουμε στο γκολ. Από το πρώτο λεπτό υπήρχε κάποια ανησυχία από πλευράς των παικτών μου. Από την εμπειρία μου θα πω δύο πράγματα. Είναι φανταστικό που έχουμε φιλάθλους που παθιάζονται για την ομάδα. Γνωρίζω όμως επίσης ότι οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, παρόλη την πίεση και την συνεχή επιθυμία να αποδώσουν με τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα απαιτεί. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι.

Χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά όχι το πρωτάθλημα. Υπάρχουν 15 παιχνίδια ακόμα, στα οποία θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι την στήριξη και εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Θέλουμε να πιστεύουν σε μας. Εγώ και οι παίκτες μου, όμως, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνει ενωμένη όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Η ευθύνη για την ήττα βαραίνει όλους. Εμένα, τους παίκτες, τη διοίκηση. Επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ξέρουν ότι οι παίκτες μου θα παίξουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ηλικιωμένη στον Πύργο παρέδωσε χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ και κοσμήματα σε απατεώνες

Ταράχτηκε και δεν κατάλαβε ότι δεν ήταν της κόρης της η γυναικεία φωνή που άκουγε…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Συνελήφθησαν 4 διακινητές για τους 66 ανθρώπους που διασώθηκαν πριν μέρες στην Καλαμάτα – Τους χρέωναν μέχρι και 8.000 ευρώ!

Τέσσερα άτομα ηλικίας 24, 28, 29 και 38 ετών, τρεις από το Αφγανιστάν και έναν…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Στιγμές από την αναμέτρηση Α.Ε. 2002-Αγία Άννα

Η Αγία Άννα κέρδισε εκτός έδρας με 7-0 την Α.Ε. 2002 και στη σελίδα της…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Κατσαρός: «Αν νομίζετε ότι στα 90 μου πρέπει να πάρω σύνταξη είστε γελασμένοι»

Ο Γιώργος Κατσαρός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους λίγο μετά τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοσιογράφος διέκοψε ζωντανή μετάδοση για να σώσει γυναίκα από πλημμύρα

Ο τυφώνας Helene σαρώνει τις πολιτείες των ΗΠΑ προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε υποδομές και σε…

28 Σεπτεμβρίου 2024

Το φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι Δάφνη-Γ.Σ. Αλμυρού

Στο Βασδέκειο συναντήθηκαν σήμερα Δάφνη και Γ.Σ. Αλμυρού με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν τη νίκη…

28 Σεπτεμβρίου 2024