Αθλητισμός

«Ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Τσιώλης

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, πρώτη στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα ύστερα από τρεις ολόκληρους μήνες, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε τρεις μέρες κατόρθωσαν δυο σημαντικά πράγματα. Την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μια μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη που μας φέρνει κοντά στον στόχο της παραμονής. Ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Βάσει της απόδοσής μας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση και μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε ανοιχτούς χώρους για αντεπιθέσεις. Αναπτυσσόμασταν ορθόδοξα, δεν είχαμε ωστόσο την τελική πάσα για να πετύχουμε και τρίτο γκολ.

Με τον Ατρόμητο θα ξαναβρεθούμε ως αντίπαλοι στο Κύπελλο και αναμένεται να γίνουν δύο συγκλονιστικά παιχνίδια. Νομίζω, πως τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιούνται αυτή τη διάκριση. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια και κόπο έφτασαν στα ημιτελικά και θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποια ομάδα θα προκριθεί στον τελικό».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας: «Οι τρεις βαθμοί που αποσπάσαμε στο ματς με τον Ατρόμητο θα μας βοηθήσουν σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας άλλα εννέα παιχνίδια τα οποία αντιμετωπίζουμε με προσοχή και σοβαρότητα».

Αναφορικά με το θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα που ακολουθεί τόνισε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει από αύριο να ξεκινήσει την προετοιμασία του για ένα ακόμη ματς όπως αυτό της Κυριακής. Δεν θα μας επηρεάσει ο φανατισμός που υπάρχει γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, θα προετοιμαστούν κατάλληλα για να δώσουν άλλον έναν αγώνα για το πρωτάθλημα».

Δώνης: Δίκαιη η νίκη

του Ολυμπιακού

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου και ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου στάθηκε στα δυο γκολ που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα:

«Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι με ρυθμό. Και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πάρουν τη νίκη. Ο Ολυμπιακός σε κρίσιμα σημεία του αγώνα πήρε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων που του έδωσαν τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδια και να πετύχει μια δίκαιη νίκη».

Αναφερόμενος στην ακύρωση του γκολ του Καραλή είπε: «Η φάση είναι οριακή. Αν και δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη διαιτησία, ο συγκεκριμένος διαιτητής και πέρσι είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας στο Καραϊσκάκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν διαφορετικό το ματς αν μετρούσε το γκολ. Αλλά η ουσία για μας είναι ότι δίνουμε το δικαίωμα σε κάτι τέτοιους διαιτητές να μας κάνουν ότι θέλουν.

Είναι απαράδεκτη η αγωνιστική συμπεριφορά μας στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς είναι η δεύτερη φορά που δεχόμαστε γκολ, μετά το ματς με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Χάσαμε τη συγκέντωσή μας και το πληρώσαμε με ήττα στο σημερινό (σημ. χθεσινό παιχνίδι).

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για την πορεία του στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για να καταλήξει «Έχουμε σταθερή πορεία. Το ματς ήταν αμφίρροπο καθώς μπορούσαμε να το χάσουμε, αλλά και να το κερδίσουμε. Θα δούμε που θα φτάσει η ομάδα στο τέλος, κοιτάζοντας ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το