Πολιτισμός

BlackOUT από την Ομάδα Θεάτρου & Τεχνών Αντίσκηνο

13533225_271841883174388_6304153976902288385_n

Την αστυνομική κωμωδία μυστήριου ¨ BlackOUT ¨ , σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσιάκα , παρουσιάζει η Ομάδα Θεάτρου & Τεχνών ¨Αντίσκηνο¨ στο Θέατρο του Κυλινδρά στην Άλλη Μεριά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Παρασκευή 8 Ιουλίου, Σάββατο 9 Ιουλίου, Δευτέρα 11 Ιουλίου και Τρίτη 12 Ιουλίου.
Ώρα Έναρξης: 21.30

Λίγα λόγια για το έργο
Τόπος..Βερμούδες… Ώρα ..Απόγευμα… Χρόνος.. Ποιος ξέρει..!.Ένα περίεργο σημείωμα καταφθάνει στην Αστυνομία και αναγκάζει τον Επιθεωρητή Μπράντοκ και την βοηθό του να κατευθυνθούν στην έπαυλη των Γουίκενχαμ. Εκεί ξεκινά μια αστυνομική περιπλάνηση μυστηρίου, με τους χαρακτήρες να ξετυλίγονται, αλλά και να τυλίγονται μέσα στο έργο μας. Ένας Λόρδος και μια Λαίδη, ένας βουτυρομπεμπές και φλώρος γιος,μια Τζαμαϊκανή υπηρέτρια, ένας βαριεστημένος μπάτλερ, δέχονται στο σπίτι τους εχθρούς και φίλους. Έτσι καταφθάνει μια κουτσομπόλα από την Αλαμπάμα, αλλά και μια διάσημη σχεδιάστρια μόδας. Από τους καλεσμένους μας δεν θα έλειπε και ένας ζεν πρεμιέ από την Γαλλία (σε φθίνουσα κατάσταση), αλλά και η ανόητη ανιψιά των Γουίκενχαμ… Τι θα γίνει όμως όταν στην παρέα μας προστεθεί και μια Άγνωστη Ξανθιά που έρχεται απρόσκλητη στην έπαυλη;.. Και τι θα γίνει αν σβήσουν τα φώτα, και βρεθεί κάποιος δολοφονημένος;

Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Τσιάκας
Σκηνικά: Έρρικα Γκουτενσβαγκερ
Μουσική επιμέλεια: Κ. Τσιάκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλική Τσιτρά
Κοστούμια: Ομάδα Αντίσκηνο / Βάσω Κανίδου
Παραγωγή: Αντίσκηνο 2016

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γιαννούλη, Βάσω Δαμιανού, Δημήτρης Κουτσοδημήτρης, Κων/να Κουσιαρή, Μαρία Λογαρά, Απόστολος Ντέρτσας, Νικόλας Παπαθανασίου, Γιάννης Παπανικολάου, Ελισσάβετ Πετούση, Ελένη Τσιάκα-Βούλγαρη, Μιχαέλα Τσολακίδου και ο Φίλιππος Φράγκος.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΛΙΝΔΡΑ / ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ¨ΚΥΛΙΝΔΡΑΣ 2016¨

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το