Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old)

Στον εισαγγελέα ο δράστης του τροχαίου

Ο άτυχος Π. Μαργαρίτης κηδεύεται σήμερα

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από άνδρες της Τροχαίας Βόλου ένας 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής, με θύμα τον 55χρονο πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Παναγιώτη Μαργαρίτη. Ο Μαργαρίτης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, λίγο πριν μεταφερθεί με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.
Ο26χρονος προσήχθη χθες το πρωί στον εισαγγελέα Βόλου, που του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος.

Το ΙΧ του 26χρονου γιατρού εντοπίστηκε ύστερα από έρευνα των ανδρών της Τροχαίας Βόλου, που αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες που έδωσε τόσο ο ίδιος ο οδοντίατρος πριν ξεψυχήσει, όσο και αποτυπώματα από την παράσυρση του δικύκλου στο οποίο επέβαινε ο άτυχος Μαργαρίτης από το ΙΧ του γιατρού. Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, επί των οδών Κουντουριώτου – Σολωμού, στο Βόλο. Ο 55χρονος οδοντίατρος κινούνταν επί της Κουντουριώτου και στο ύψος της Σολωμού το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος, παραβίασε το stop, παρασύροντας τον άτυχο Π. Μαργαρίτη και αφήνοντάς τον αβοήθητο. Η κηδεία του άτυχου οδοντογιατρού θα γίνει σήμερα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγ. Κωνσταντίνου Βόλου.

Παραμένει κλειστός ο κόμβος στα Μελισσάτικα

Στο μεταξύ με νέα απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον κόμβο Μελισσατίκων με τον περιφερειακό δρόμο έως και τις 10 Απριλίου για την εκτέλεση έκτακτων εργασιών στη φωτεινή σήμανση της συγκεκριμένης οδικής διασταύρωσης. Πρόκειται για κόμβο καρμανιόλα, όπου έχουν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με την απόφαση, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από τις ακόλουθες εναλλακτικές διαδρομές: Ελ. Βενιζέλου-περιφερειακή οδός Βόλου-κόμβος Πανθεσσαλικού και οδός Μελισσατίκων -περιφερειακή οδός Βόλου-Λαρίσης.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα

Απογευματινές ώρες του Σαββάτου στα Τρίκαλα (περιφερειακή οδό Τρικάλων-Άρτας), έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά και προσέκρουσε σε κολώνα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων ημεδαπών ηλικίας 34 και 33 ετών αντίστοιχα. Προανάκριση για τα αίτια, τις συνθήκες του ατυχήματος και για το ποιος εκ των δύο αναφερομένων οδηγούσε το όχημα, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το