Ελλάδα

Μητέρα Μπεν: Είναι ζωντανός και ζει κάπου στην Ελλάδα

  

Έκκληση απευθύνει η μητέρα του Μπεν που εξαφανίστηκε πριν από 24 χρόνια στην Κω, όπου είχε πάει διακοπές με την οικογένειά του. Η γυναίκα βρίσκεται στην Αθήνα και παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι για τον γιο της να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Η ίδια δεν έχει χάσει ούτε μία στιγμή την ελπίδα της. “Ανέκαθεν πίστευα ότι ο Μπεν απήχθη, ότι είναι ζωντανός και ότι ζει πιθανότατα κάπου στην Ελλάδα. Ελπίζω ο λόγος που κάποιος προκάλεσε τόσο πόνο στην οικογένειά μου είναι επειδή ήθελε τον Μπεν πάρα πολύ”, σημειώνει.

Όπως λέει η ίδια, αρχίζει νέος κύκλος ερευνών μετά την χρηματοδότηση της Βρετανικής κυβέρνησης και η υπόθεση του Μπεν δεν θα κλείσει μέχρι να βρεθεί. Η αστυνομία του Γίορκσάιρ μετά την επιχορήγηση ύψους 700.000 λιρών- που εξασφάλισε από την Βρετανική κυβέρνηση άρχισε νέα έρευνα για τον εντοπισμό του. Μέχρι στιγμής υπάρχουν έξι νέες πληροφορίες για την υπόθεση.

“Στο τέλος, ελπίζουμε να έρθει στις ζωές μας ένας ενήλικος άνδρας. Χάσαμε τα πάντα. Δεν ξέρουμε καν τι του αρέσει να τρώει, να κάνει, να παίζει. Δεν ξέρουμε τίποτα πια για το παιδί μας”, λέει η γιαγιά του Μπεν.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το