Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Δωρεά 1700 κιλών κοτόπουλων

Στη Μητρόπολη Δημητριάδος από το Βατοπέδι
Στη Μητρόπολη Δημητριάδος από το Βατοπέδι

Σημαντική υλική βοήθεια, η οποία ανέρχεται σε 1700 κιλά κοτόπουλων, απέστειλε η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, προς τη Μητρόπολη Δημητριάδος, για την ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, κατά τις ημέρες της ποικίλης κρίσεως και δοκιμασίας του λαού.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, μεταξύ άλλων, σημειώνει: «Επιθυμώ να Σάς εκφράσω τας βαθυτάτας ευχαριστίας μου διά την αφειδώλευτον αγάπην Σας, η οποία έχει άπαντας ημάς καταϋποχρεώσει και βαθέως συγκινήσει, διότι πηγάζει από μίαν καρδίαν δοκιμασθείσαν έως πρότινος εν τη καμίνω των πειρασμών και παρά ταύτα, μη επιλαθομένη της προς τους πλησίον ευεργεσίας…»

Η υλική βοήθεια θα διανεμηθεί, τις επόμενες ημέρες, στα Σπίτια Γαλήνης της Τοπικής Εκκλησίας.

Στο μεταξύ συστηματική υγειονομική επιθεώρηση στο Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «Δος Ημίν σήμερον» και στα Σπίτια Γαλήνης των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, πραγματοποίησε, προ του Πάσχα, κλιμάκιο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε η άψογη λειτουργία των εν λόγω ιδρυμάτων, η απόλυτη καθαριότητα και η διευθέτηση των χώρων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το