Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Βουτιά θανάτου για Βολιώτη

Αυτοκτόνησε ρίχνοντας το αμάξι του στο γκρεμό
Αυτοκτόνησε ρίχνοντας το αμάξι του στο γκρεμό

Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να «φύγει» από τη ζωή χθες, απόγευμα της Κυριακής, ένας 36χρονος εργάτης, κάτοικος Νέας Ιωνίας Βόλου και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, πέφτοντας με το Ι.Χ. του σε γκρεμό στο Πήλιο, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες και ο ίδιος μέσα σε αυτό να βρει τραγικό θάνατο.
Τα ευρήματα στο σημείο αλλά και οι πληροφορίες, που συνέλεξαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οδηγούν στο συμπέρασμα του απονενοημένου διαβήματος, αφού πάνω σε δέντρο στην περιοχή βρέθηκε ένας πίνακας ζωγραφικής και το ρολόι του 37χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν συνέβη γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής στη θέση Αλυκόπετρα, λίγο πριν τα Χάνια Πηλίου, σημαίνοντας συναγερμό στους θαλάμους επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας λίγες ώρες αργότερα απεγκλώβισαν απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αμάξι του στο γκρεμό εργαζόταν σε εργοστάσιο της Βιομηχανικής Περιοχής του Βόλου και ήταν πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού. Θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του και «έφυγε» μέσα στο αυτοκίνητο του, που τυλίχθηκε στις φλόγες, αφήνοντας σε ένα δέντρο το ρολόι του και έναν πίνακα ζωγραφικής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν και φωτογραφίες της κόρης του αλλά και μία εικόνα της Παναγίας, ενώ ίσως υπάρχει και σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν να φτάσει σε αυτή την απόφαση. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 36χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα. Πρόσφατα είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε φίλους και συνάδελφους.
Την προανάκριση για το ατυχές συμβάν ανέλαβε και διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το