Αθλητισμός

Αποκαλυπτήρια για Νίκη μπροστά στο κοινό της

Σ12 Φ1 ΤΡΙΣΤ

Τα αποκαλυπτήρια της νέας Νίκης γίνονται σήμερα στις 6 το απόγευμα. Οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι μπροστά στους φίλους τους και συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό στάδιο αντιμετωπίζοντας τον Πανελευσινιακό. Όπως είναι λογικό θέλουν να δείξουν ότι είναι ικανοί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Στις κερκίδες αναμένεται να βρίσκεται και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ισαάκ, που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βόλου.

Τα φιλικά παιχνίδια κατά την περίοδο της προετοιμασίας γίνονται για το όσο το δυνατόν πιο γρήγορο «δέσιμο» παλαιών και νέων παικτών στις ομάδες. Τα αποτελέσματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού βοηθούν μόνο στον ψυχολογικό τομέα. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνεχώς αγωνιστική βελτίωση και όσα διδάσκονται οι παίκτες στις προπονήσεις να συνηθίσουν να τα βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του παιχνιδιού.

Η Νίκη δεν αποτελεί την εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα. Ωστόσο, παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό στο σημερινό ματς με τον Πανελευσινιακό θέλει να αποδείξει ότι είναι φέτος ικανή για σπουδαία πράγματα. Έτσι, μία επιτυχία -έστω και φιλική- συνοδευόμενη από καλό ποδόσφαιρο θα ήταν ότι καλύτερο για τη δεδομένη χρονική στιγμή και φυσικά θα ικανοποιήσει και τους χιλιάδες φίλους του ιστορικού συλλόγου.

Οι «κυανόλευκοι» επιθυμούν να δείξουν ότι η φιλοσοφία τους παραμένει επιθετική και ότι φέτος θα καταφέρουν να συνδυάσουν θέαμα και ουσία. Από τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια,  που διεξήχθησαν εκτός Βόλου, φάνηκε να βρίσκονται σε σωστό δρόμο.

Στα 3-5 Πηγάδια αντιμετώπισαν τον Αχαρναϊκό και επιβλήθηκαν 2-0, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ την περασμένη Τετάρτη μετέβησαν στο Αιγίνιο και έφεραν 1-1 με τον τοπικό Αιγινιακό. Και σε αυτό το ματς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων παρά το ότι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές συνθήκες, έχοντας εγκαταλείψει το βουνό την ίδια μόλις ημέρα.

Σήμερα θα προσπαθήσουν να προσθέσουν μία ακόμη καλή εμφάνιση που θα ευχαριστήσει τον κόσμο και κυρίως τον προπονητή τους Παναγιώτη Τζαναβάρα, που αναμένεται και πάλι να κάνει διάφορες δοκιμές τόσο όσον αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας, όσο και σε συστήματα. Εξάλλου, είναι καλό για κάθε ομάδα να μπορεί να μετατρέπει τον τρόπο παιχνιδιού της και τη διάταξη στον αγωνιστικό χώρο ανά πάσα στιγμή και αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν.

Στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου αναμένεται να βρίσκεται σήμερα και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ισαάκ Χοβέ Ρουμπί, που τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Νίκης προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα αύριο Τρίτη, τελικά αποφασίστηκε να έλθει μία ημέρα νωρίτερα. Έτσι, σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει τίποτε απρόοπτο θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Καόπιν θα έλθει στο Βόλο και θα παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Νίκης με τον Πανελευσινιακό.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά η Νίκη βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη αμυντικού χαφ. Μπορεί να «ναυάγησε» η απόκτηση του Κυριακίδη, αλλά οι άνθρωποι της «κυανόλευκης» ΠΑΕ δεν έχουν πτοηθεί. Στη λίστα τους υπάρχουν και άλλα ονόματα που εξετάζονται προσεκτικά, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

 

Η διαδικασία εισόδου

στο Πανθεσσαλικό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με τον Πανελευσινιακό, που θα διεξαχθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό (18.00), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο. Παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VIP Κερκίδα: 20 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 15 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι):10 ευρώ

* Το Βόρειο πέταλο θα λειτουργήσει μόνον και εάν υπάρξουν φίλαθλοι του Πανελευσινιακού.

Εκδοτήρια: Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια που θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Στην Πεζογέφυρα Α’ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ.

Στην Πεζογέφυρα Β’ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 15 και 20 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 15 και των 20 ευρώ

Στην Πεζογέφυρα Γ’ θα λειτουργήσει εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας σε περίπτωση που χρειαστεί.

Διευκρινίσεις: Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο και το Ανατολικό Πέταλο. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Ισχυρή Ασφάλεια: Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

 

Τα εισιτήρια

διαρκείας

Από την ΠΑΕ Νίκη ανακοινώνεται πως το ωράριο λειτουργίας της Intered Βόλου για την προεγγραφή των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι ως εξής:

19-20 Αυγούστου: 10.00-14.00 και 17.00-21.00.

Από Τετάρτη 21/8 το ωράριο επανέρχεται στην αρχική του μορφή, δηλαδή 10.00-21.00 συνεχόμενο ωράριο.
Η ΠΑΕ ενημερώνει, επίσης, πως θα μπορούν οι φίλαθλοι της Νίκης να πραγματοποιούν κρατήσεις και στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Θα βρίσκεται κάποιος αρμόδιος δίπλα από τα εκδοτήρια της πρώτης πεζογέφυρας. Συνολικά η κίνηση των διαρκείας κρίνεται ικανοποιητική και αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεραστεί τα 500 εισιτήρια χωρίς να συνυπολογίζονται οι μαθητικές κάρτες διαρκείας.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν είναι 1.500 και έχουν χωριστεί σε επτά κατηγορίες. Οι παροχές θα δίνονται ανάλογα με την κατηγορία του μπλοκ. Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver – Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ευρώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039

Φαξ: 24210 35069

E-mail: [email protected]

Οι ενδιαφερόμενοι για να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να κάνουν κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Αίτηση_Αγοράς_Εισιτηρίου_Διαρκείας»

Επίσης όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα είδη των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να επισκεφθούν τον παρακάτω σύνδεσμο:

«Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας 2013-2014»

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι των διαρκείας Gold και Silver θα έχουν σημαντική έκπτωση σε επιχειρήσεις που έχουν συμβληθεί με την ΠΑΕ Νίκη.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το