Αθλητισμός

«Μαύρα» Χριστούγεννα

Είναι τα φετινά για τη Νίκη μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί

«Μαύρα» Χριστούγεννα είναι τα φετινά για τη Νίκη. Το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά της και περιμένουν με αγωνία την οριστική απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της Νίκης.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Άγιες ημέρες διανύουμε για όλη τη Χριστιανοσύνη, αλλά κανείς στη Νίκη δεν ενστερνίζεται το πνεύμα των ημερών. Κι αυτό γιατί ακόμη το μέλλον της προβάλλει αβέβαιο.

Ο Στράτος Γιδόπουλος εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ και ήδη έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στις επαφές που έχει με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους έχει διαμηνύσει ότι θα φύγει και ότι θα πρέπει οι ίδιοι να φροντίσουν για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι οποίες δεν είναι και λίγες.

Το θετικό είναι ότι ρυθμίστηκε η οφειλή των 4.000 ευρώ προς τον Μάρκο Χατζηλιάδη, ενώ στην υπόθεση του Κώστα Σβανιά οι «κυανόλευκοι» εξασφάλισαν παράταση επικαλούμενοι το κενό διοίκησης που παρατηρείται αυτή την περίοδο στην ομάδα. Ωστόσο θα πρέπει κι αυτό το χρέος να εξοφληθεί, διότι η Νίκη δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτες παράγοντες βρίσκονται σε επαγρύπνηση, καθώς ξέρουν ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τη Νίκη να διαλυθεί και θα πράξουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να βελτιωθούν τα πράγματα.

Μάλιστα αργά το βράδυ της Πέμπτης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ είχαν συνάντηση, με σκοπό να συντονίσουν τις ενέργειές τους εν όψει της Γενικής Συνέλευσης, που έχει οριστεί για την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου. Μπορεί να μην λήφθηκε κάποια σημαντική απόφαση από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, αλλά το παρήγορο είναι ότι το μέτωπο στο Βόλο είναι συμπαγές και θα κάνει το παν για να συνεχίσει να αγωνίζεται η Νίκη στο πρωτάθλημα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση που θα κρατήσουν οι φίλαθλοι της Νίκης. Ειδικότερα οι οργανωμένοι, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να προβούν σε κινητοποιήσεις. Άλλωστε είναι γνωστό πως και στο παρελθόν είχαν αναλάβει πρωτοβουλίες, προκειμένου η αγαπημένη τους ομάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Τόσο το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», όσο και οι Γαλάζιοι Άγγελοι βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης. Ωστόσο όλοι θα περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση του Στράτου Γιδόπουλου και μετά θα πράξουν ανάλογα. Γιατί και παλιότερα ο μεγαλομέτοχος είχε εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, αλλά στο τέλος άλλαζε γνώμη, κάτι που ίσως συμβεί και τώρα, χωρίς όμως κανείς να είναι βέβαιος για τίποτα.

Τόσο ο Πέδρο Πάμπλο Πασκούλι, όσο και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άδεια για τα Χριστούγεννα και αναμένεται να επιστρέψουν μεθαύριο Δευτέρα.

Σε λειτουργία τα τμήματα

της Ερασιτεχνικής

Συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις των κολυμβητικών τμημάτων της Νίκης Βόλου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας. Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της κολύμβησης με τις οδηγίες των προπονητών Λεωνίδα Πετρίδη, Σωτήρη Πάστρα, Χριστίνας Ζαφειρίου και Αλίκης Καζάκη. Οι προπονήσεις διεξάγονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν σε ημερίδες και αγώνες το προσεχές διάστημα. Το ωράριο λειτουργίας της πισίνας των 50 μέτρων για τη Νίκη Βόλου είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00. Όσοι γονείς που τα παιδιά τους, ηλικίας άνω των 5 ετών, ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την κολύμβηση μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους Πέτρο Παρασκευόπουλο και Χρήστο Τσικλάνη.

Επίσης, συνεχίζονται και οι προπονήσεις του τμήματος πόλο παίδων και ανδρών με το εξής ωράριο: Τρίτη και Πέμπτη 20:00–22:00 και Σάββατο 12:30–14:30. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή αθλητές ηλικίας άνω των 10 ετών μπορούν να απευθύνονται τις ώρες Τρίτη και Πέμπτη 20:00-21:00 στον υπεύθυνο εγγραφών Χρήστο Τσικλάνη στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας και καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Μαιάνδρου 14, τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 60320.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το