Αθλητισμός

Τεράστια νίκη του Ηρακλή στην Τούμπα – Νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ

iraklis_3

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Ηρακλής απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με σκορ 1-0. Ισοπαλία για τον Πανιώνιο εκτός έδρας με την Καλλονή, νίκη για τον Παναιτωλικό επί του Λεβαδειακού.

Σε ένα ντέρμπι, το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις, ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά ο Ηρακλής ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ πίεσε στο 2ο μέρος για το γκολ της νίκης όμως σε μια κόντρα επίθεση ο Λεοζίνιο στο 71ο λεπτό πλάσαρε έξοχα τον Βελλίδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ του «Γηραιού».

Στη Μυτιλήνη, ο Πανιώνιος περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στην Καλλονή. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με τον Ανσαριφάρντ στο 29΄όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τη λήξη του ημιχρόνου στο τελικό 1-1.

Τέλος, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα και τελικά κατάφεραν μετά από πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες να σκοράρουν στο 62΄με τον Μουνιόθ ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το