Αθλητισμός

«Δύο στα δύο» οι Παίδες της ΕΠΣΘ

Φάση από τον αγώνα των Νέων

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε χθες το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ και η μικτή Παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας διπλασίασε τις νίκες της στη διοργάνωση, επικρατώντας με 1-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Καρδίτσας στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου. Αντίθετα, οι Νέοι δεν τα κατάφεραν, καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1. 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Οι Παίδες

Το “δύο στα δύο» έκανε η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας χθες το μεσημέρι. Μετά το «διπλό» επί της Πιερίας κέρδισε εντός έδρας και την Καρδίτσα με 1-0 ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Ζορδομπά είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά αντιμετώπισαν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Αρκετές φορές βρέθηκαν κοντά στο γκολ με κυριότερες τις φάσεις του 30ου και του 65ου λεπτού, όταν τα σουτ των Σαραφίδη και Παπάζογλου σταμάτησαν στα δοκάρια του Καρδιτσιώτη τερματοφύλακα Σαΐνη.

Τελικά οι Βολιώτες δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 79’, δηλαδή μόλις ένα λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού (στους αγώνες Παίδων τα ματς διαρκούν 80 και όχι 90 λεπτά). Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Χατζησταμάτης έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής και με ωραίο και ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας για το 1-0.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Γρηγοριάδης, Αδάμος, Πλασταράς, Γαρυφάλλου, Αναστασίου, Αλεξανδρής, Χατζησταμάτης (80’ Δημητρίου), Ταραμπούκας, Μάστορας (47’ Βούκουτος), Παπάζογλου (60’ Τιμπλαλέξης), Σαραφίδης.

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σαΐνης, Παπουτσής, Νταλούρης (41’ Σύψας), Όθωνας, Κοκώλης, Καραγεωργόπουλος, Μπαντής, Τζέλλος (41’ Γαρανής), Παπαναστασίου, Κικρίκης, Μαντέλας.

Οι Νέοι

Σε αντίθεση με τους Παίδες της ΕΠΣΘ, οι Νέοι ηττήθηκαν 2-1 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Καρδίτσας και έτσι η συγκομιδή τους σε δύο ματς είναι μόλις ένας βαθμός που κατέκτησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Κατερίνη.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ με τον Κοντό, ενώ στην επανάληψη η ομάδα του Τάκη Τσόγκα πίεσε για την ισοφάριση, κάτι που κατάφερε στο 63’ με τον Χασιώτη. Ωστόσο, ο τελευταίος λόγος ανήκε στους Καρδιτσιώτες που με ένα ακόμη γκολ από τον Κοντό στο 86’ μπόρεσαν να πάρουν το «τρίποντο» της νίκης.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Μαλλιαρός, Βουρδάκης, Αγγελής, Χασιώτης, Δαβιτίδης, Φώτου (62’ Μπλούχος), Καρακώστας (46’ Πάσχος), Ασλάνογλου (76’ Σαρδέλας), Σιώμος, Γεωργαντζής, Παπαναγιώτου.

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσιάρας, Τασιόπουλος, Μακρής, Καραχάλιος, Κωσταράς, Καραγιώτας, Μαυριάς (80’ Διπλάρης), Λιάνας (68’ Χρηστάκης), Κίσσας, Κοντός, Παράσχης (90’ Κούλπας).

Τα αποτελέσματα

Για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Θεσσαλία-Καρδίτσα 1-0 (Παίδες), 1-2 (Νέοι)

Λάρισα-Πιερία 2-0 (Παίδες), 4-1 (Νέοι)

Ρεπό: Τρίκαλα

Οι βαθμολογίες

ΠΑΙΔΕΣ

(2η αγωνιστική)                                      

1. Θεσσαλία 3-1 6

2. Λάρισα 3-1 4

3. Τρίκαλα 1-1 1

4. Καρδίτσα 0-1 0

5. Πιερία 1-4 0

* Ρεπό έχουν κάνει Καρδίτσα και Τρίκαλα.

 

ΝΕΟΙ

(2η αγωνιστική)

1. Λάρισα 6-1 6

2. Καρδίτσα 2-1 3

3. Θεσσαλία 2-3 1

4. Πιερία 2-5 1

5. Τρίκαλα 0-2 0

* Ρεπό έχουν κάνει Καρδίτσα και Τρίκαλα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το