Photo Gallery, Τοπικά

Στην έκθεση τουρισμού στην Πράγα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τουρίστες

Στην επαγγελματική έκθεση τουρισμού «HOLIDAY WORLD» συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας  η οποία αποτελεί την πιο σημαντική έκθεση της κεντρικής Ευρώπης.

Ταξιδιωτικά γραφεία, εθνικά γραφεία τουρισμού και άλλες υπηρεσίες της τουριστικής βιομηχανίας συμμετείχαν στην 22η Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα (Τσεχία) από 7 έως 10 Φεβρουαρίου.

Πάνω  από 725 εκθέτες από 47 χώρες παρουσίασαν τους τουριστικούς τους προορισμούς σε 32.000 σχεδόν επισκέπτες κατά την διάρκεια της  έκθεσης.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση,  με στόχο την προσέλκυση τουριστών κι επισκεπτών στη Θεσσαλία.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός διαισθανόμενος τις τάσεις στον τουρισμό, έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη στοχευμένη προβολή του τουριστικού προϊόντος σε επιλεγμένες αγορές με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν η Δ/ντρια της Δ/νσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού κ. Ελένη Κατσαρού  και η Προϊσταμένη Τμήματος Τουρισμού κ. Βασιλική Χρόνη, οι οποίες παρουσίασαν σε Tour Operators διαφόρων χωρών τα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παράλληλα είχαν επαφές με τους μεμονωμένους επαγγελματίες και αντάλλαξαν απόψεις για στενότερη συνεργασία και εντατικοποίηση των προσπαθειών για περαιτέρω προώθηση του τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Επιπρόσθετα, με κύριο στόχο την προώθηση της Θεσσαλίας ως τουριστικό προορισμό πραγματοποίησαν συναντήσεις με δημοσιογράφους τουριστικών κυρίως εντύπων, με σκοπό την (μελλοντική) συνεργασία για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας (ανάδειξη της Θεσσαλίας ως σημαντικό προορισμό στην Ελλάδα).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το