Τοπικά

Σκιάθος: Μεθυσμένος έσπασε τζάμια στο Τμήμα

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 39χρονος Έλληνας, για αντίσταση, εξύβριση και απειλή σε βάρος αστυνομικών, καθώς και για πρόκληση φθορών στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αντίστασης, της εξύβρισης, της απειλής, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, της παράβασης του νόμου «περί όπλων» και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και ευρισκόμενος σε προφανή κατάσταση μέθης, μετέβη εξωτερικά του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου όπου εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, αντιστάθηκε στη σύλληψή του απωθώντας τους, ενώ επιπλέον προξένησε φθορές με τα χέρια και τα πόδια του στην κεντρική είσοδο του Τμήματος, σπάζοντας τον υαλοπίνακα.

Στη συνέχεια προσήχθη στο εσωτερικό του Τμήματος όπου εξακολούθησε φωνασκώντας να εξυβρίζει τους αστυνομικούς, διαταράσσοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία της αστυνομικής Υπηρεσίας και προξένησε φθορές σε υαλοπίνακα παράθυρου, όπως αναφέρει η Αστυνομία.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό μαχαίρι, συνολικού μήκους 23,5 εκατοστών με λάμα μήκους 10 εκατοστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

 

Σύλληψη 35χρονου στη Σκιάθο για

κατοχή φυσιγγίων και ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 35χρονος Έλληνας, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί βεγγαλικών και κροτίδων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τέσσερα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, πέντε φυσίγγια πιστολιού, 43 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μια γεμιστήρα πιστολιού και μια φωτοβολίδα (πυρσός).
Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευασία χασίς βάρους 1,1 γραμμαρίου και έξι σπόροι κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το