Photo Gallery, Τοπικά

Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου Σκοπευτηρίου

Παρουσία πλήθος φίλων της σκοποβολής, αλλά και επισήμων, η εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Σκοπευτηρίου
Παρουσία πλήθος φίλων της σκοποβολής, αλλά και επισήμων, η εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Σκοπευτηρίου

Την περασμένη Κυριακή 17/02/2013 σε μια λιτή τελετή του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου στον αγιασμό για την έναρξη εργασιών κατασκευής του Σκοπευτηρίου του πήλινου στόχου 3stand για τα Ολυμπιακά Αθλήματα trap, skeet, double trap και sporting. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, δεν στάθηκαν εμπόδιο στην προσέλευση πλήθους κυνηγών, σκοπευτών και φίλων για να στηρίξουν- όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου- έμπρακτα με την παρουσία τους και να δώσουν μεγάλη χαρά και δύναμη στο Δ.Σ. για την υλοποίηση ενός έργου ορόσημο για τον αθλητισμό που θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Όνειρο ζωής για ένα σύλλογο – από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα – από μια περιοχή όπου έχει αναδείξει αθλητές παγκόσμιας κλάσης, παίρνει σάρκα και οστά στο κέντρο της Ελλάδος.

Μετά από πολυετή αγώνα με τη γραφειοκρατία και παράλληλα συναντώντας πολλά εμπόδια το Δ.Σ. στην έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών για ένα έργο της τάξεως των τετρακοσίων χιλιάδων (400.000) ευρώ με εξασφαλισμένους πόρους με ιδία κεφάλαια, το οποίο θα αποτελέσει ένα ενεργό κύτταρο της κοινωνίας στην ανάδειξη νέων αθλητών και τη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων, καθώς και παροχή παιδείας για την ορθή χρήση των όπλων σε όλους τους κυνηγούς και φίλους της σκοποβολής, τονίζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Καλτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου Π. Πελεκάνος, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Θ. Διαμαντένιας, ο πρώην δήμαρχος Νέας Αγχιάλου Η. Καραπατάκης και ο πρόεδρος Σκοπευτικού Ομίλου ΤΕΥΚΤΡΟΣ  Κ. Γκαβόπουλος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το