Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Κύκλωμα παράνομου τζόγου στο Βόλο

Περίπου 30 άτομα φέρονται να έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση ώς αργά χθες το απόγευμα, ενώ έγιναν και κατασχέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών (φωτό αρχείου)

Στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος παράνομου τζόγου και στοιχήματος στη Μαγνησία βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η Αστυνομική Διεύθυνση.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις που έγινε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, εμπλέκονται δεκάδες άτομα με έντονη δραστηριότητα, που φέρονται να είχαν διακινήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Περίπου 30 άτομα φέρονται να έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση ώς αργά χθες το απόγευμα, ενώ έγιναν και κατασχέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, εγγράφων και άλλα στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των προσαχθέντων φέρεται να είναι και ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ο οποίος έχει ήδη απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για ανάλογες δραστηριότητες.

Η συντονισμένη και καλά οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση άρχισε χθες το μεσημέρι και βρισκόταν σε εξέλιξη όλη τη νύχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε από κατάστημα που λειτουργούσε ως ίντερνετ καφέ, ωστόσο στην ουσία φέρεται να λειτουργούσε ως «καζίνο». Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο, προχώρησαν σε κατασχέσεις μηχανημάτων και άλλα στοιχεία.

Παράλληλα και ταυτόχρονα αστυνομικός έλεγχος φέρεται να έγινε σε καταστήματα παρόμοιου τύπου, καθώς και σε καταστήματα μέσω των οποίων παίζονταν παράνομα στοιχήματα.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις.

Επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία αναμένεται να γίνουν σήμερα. Όλη τη νύχτα, πάντως, η έρευνα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη και ελέγχονταν όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το